Κλείσιμο

Κεφάλαιο σκιές: Ποια χρώματα αναδεικνύουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Το αποτέλεσμα θα είναι του ονείρου

Υπάρχει κάτι μαγικό στα καστανά μάτια και όχι δεν μου αρέσει καθόλου όταν ακούω ότι είναι απλά ένα basic χρώμα και τίποτα παραπάνω… Όλα τα χρώματα ματιών είναι μοναδικά και ωραία και το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι ότι με την τέχνη του μακιγιάζ και με την επιλογή των σωστών χρωμάτων μπορείς να τα αναδείξεις για ένα πιο εντυπωσιακό και γιατί όχι sexy βλέμμα.

Σήμερα το θέμα μας είναι τα καστανά μάτια και θα σου πω ποιες αποχρώσεις τα αναδεικνύεις ονειρικά για ένα βλέμμα που κλέβει τις εντυπώσεις. Οι σωστές σκιές μπορούν να κάνουν θαύματα, τονίζοντας τη φυσική λάμψη και το βάθος των καστανών ματιών.

Χρυσές και bronze αποχρώσεις

Οι χρυσές και bronze αποχρώσεις είναι οι καλύτεροι φίλοι των καστανών ματιών. Τα μεταλλικά στοιχεία αυτών των χρωμάτων φωτίζουν το βλέμμα και προσθέτουν μια ζεστή λάμψη που κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Δοκίμασε μια απαλή χρυσή σκιά στο κινητό βλέφαρο και πρόσθεσε λίγο bronze στη γωνία για να δημιουργήσεις βάθος και διάσταση.

Μωβ και δαμασκηνί

Οι αποχρώσεις του μωβ και του δαμασκηνί είναι ιδανικές για τις βραδινές εξόδους ή όταν θέλεις να κάνεις μια πιο τολμηρή εμφάνιση. Αυτά τα χρώματα δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με τα καστανά μάτια, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο έντονα και λαμπερά. Μια απλή μωβ σκιά στο πάνω βλέφαρο και λίγο δαμασκηνί στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων θα κάνουν το βλέμμα σου να ξεχωρίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alissa Holmes (@alissajanay)

Πράσινο σμαραγδί

Το πράσινο σμαραγδί είναι ένα χρώμα που πραγματικά αναδεικνύει τα καστανά μάτια. Η ζωντάνια του πράσινου τονίζει τη ζεστασιά των καστανών ματιών και προσθέτει μια δροσερή αντίθεση. Μπορείς να δοκιμάσεις μια σμαραγδένια σκιά σε συνδυασμό με ένα μαύρο eyeliner για ένα δραματικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alissa Holmes (@alissajanay)

Καφέ και γήινοι τόνοι

Το καφέ και γενικά οι πιο γήινοι τόνοι είναι η πιο safe και κολακευτική επιλογή, ιδανική για καθημερινή χρήση. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται τέλεια με τα καστανά μάτια, προσθέτοντας μια φυσική διάσταση και βάθος.

@millieleer Obsessed with this look! ☕️ would you try it? #makeup #lattemakeup #bronzymakeup Products list: 🖤 primer @Gucci Beauty foundation/blush: @Charlotte Tilbury bronzer: @Rare Beauty concealer/lipliner: @Natasha Denona powder: @Huda Beauty eyeshadow: @Kylie Cosmetics mascara: @YSL Beauty lipgloss: @REFY ♬ yes to heaven - Del Rey

Ροζ και κοραλί

Οι ροζ και κοραλί αποχρώσεις προσθέτουν μια φρέσκια και νεανική αίσθηση στο μακιγιάζ σου. Αυτά τα χρώματα προσθέτουν μια απαλή ζωντάνια στα καστανά μάτια και είναι ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Δοκίμασε μια απαλή ροζ σκιά σε συνδυασμό με ένα κοραλί ρουζ για ένα φωτεινό και χαρούμενο look.

@nazliayunus Replying to @N the base tutorial is before this video 🫶🏼 shade orion from @Anastasia Beverly Hills Cosmos palette #makeuptutorial #doeeyes #makeuptutorialsimple #pinkeyeshadowlook #shimmereyeshadow #shimmereyes #shimmereyesmakeup #glittereyeshadow #glittereyes ♬ original sound - gd.soundz

Το μυστικό για να αναδείξεις τα καστανά μάτια σου είναι να πειραματιστείς με διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Μην φοβηθείς να δοκιμάσεις κάτι νέο και να ανακαλύψεις τι πραγματικά σου ταιριάζει. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, και με τα κατάλληλα χρώματα μπορείς να τα κάνεις να λάμπουν!

Πηγή: skai.gr