3 μυστικά ομορφιάς στα οποία «ορκίζονται» τα top models

Αν θέλεις λαμπερό και υγιές δέρμα σαν και των μοντέλων, αυτά τα tips είναι για σένα

Τα αγαπημένα μας top models ξέρουν καλύτερα από όλους πώς να διατηρούν την επιδερμίδα τους τέλεια, γιατί το δέρμα τους πρέπει να είναι αψεγάδιαστο σε κάθε φωτογράφιση και εμφάνιση. Ακολουθούν τρεις βασικές συμβουλές που χρησιμοποιούν για να διατηρούν τη φυσική τους λάμψη και νεανική εμφάνιση.

Tip 1: Ελάχιστο μακιγιάζ

Τα μοντέλα προτιμούν να μην φοράνε μακιγιάζ όταν δεν βρίσκονται στη σκηνή ή στην πασαρέλα. Ο λόγος είναι απλός: Το συνεχές μακιγιάζ μπορεί να επιβαρύνει την επιδερμίδα, προκαλώντας πρόωρες ρυτίδες. Αν θέλεις να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή, καλό είναι να περιορίσεις το μακιγιάζ και να δώσεις χρόνο στην επιδερμίδα σου να αναπνέει. Αγαπούν το no makeup-makeup look και ήρθε η ώρα να το υιοθετήσεις και εσύ αν θέλεις επιδερμίδα σαν και των μοντέλων!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Tip 2: Στεγνό καθάρισμα

Ένα άλλο μυστικό είναι το στεγνό καθάρισμα του σώματος. Τα μοντέλα χρησιμοποιούν βούρτσες με φυσικές τρίχες για να αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Το στεγνό μασάζ δεν μόνο κάνει την επιδερμίδα λεία, αλλά βοηθά επίσης στη μείωση της κυτταρίτιδας. Κάνε το μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας για καλύτερα αποτελέσματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Tip 3: Lip gloss στα μάγουλα

Για μια υγιή και φυσική λάμψη, πολλά μοντέλα εφαρμόζουν λιπ γκλος στα μάγουλά τους αντί για παραδοσιακό ρουζ. Το λιπ γκλος απορροφάται από το δέρμα, δίνοντας μια εντυπωσιακή φυσική φωτεινότητα και λάμψη χωρίς ορατά σημάδια. Είναι μια απλή, αλλά αποτελεσματική τεχνική για να επιτύχεις την τέλεια, λαμπερή εμφάνιση.

Εφαρμόζοντας αυτά τα tips, θα μπορέσεις να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια και λαμπερή, ακριβώς όπως τα top models!

Πηγή: womenonly