My Style Rocks: Λίγα μπουζούκια, λίγο ψαραγορά και μια βάφτιση - Δείτε βίντεο

Το look που προκάλεσε αντιδράσεις

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks Μάιρα, δεν το βάζει κάτω και επέστρεψε με νέα πρόταση για Γαλλία. Δυστυχώς όμως για αυτή μάλλον τα πήγε χειρότερα από την προηγούμενη φορά καθώς οι κριτές της είπαν πως καλύτερα θα ήταν να πάει στα μπουζούκια!

Το look της Χριστιάννας προκάλεσε για ακόμα μια φορά αντιδράσεις σχετικά με το αν η παίκτρια δέχεται βοήθεια από κάποιον στιλίστα. Αυτή τη φορά της επιτέθηκε ο Δ. Σκουλός, αναφέροντας ότι με σιγουριά μπορεί πλέον να πει ότι δεν ντύνεται μόνη της. 

H Ναυσικά δεν λέει να καταλάβει που βρίσκεται. μετά από αρκετές πλέον μέρες στο παιχνίδι φαίνεται πως έχει κουραστεί, αλλά και κουράσει, με την επιμονή της να μην προσπαθεί και να φέρνει συνεχώς εικόνες που δεν έχουν καμία θέση στο MSR. 

Η Σελένη έφερε ένα ντύσιμο για ψαραγορά, αλλά ο υπερβάλων ζήλος της το έκανε να μοιάζει με κοστούμι για κάποια θεατρική παράσταση. 

Η Emilia έφερε μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχει φέρει παίκτρια στο παιχνίδι, βαθμολογήθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία που έχουμε δει μέχρι σήμερα και συγκινήθηκε. 


 

Πηγή: skai.gr