ΚΑΙΡΟΣ

My Style Rocks: Η Ελεάνα είναι η νικήτρια της ημέρας - Δείτε βίντεο

Μια από τις εμφανίσεις που προκάλεσαν πανικό στο σημερινό επεισόδιο ήταν εκείνη της Γεωργίας, η οποία πήγε σε μπαρ για να τσακώσει έναν φίλο της που αγνοούσε τα μηνύματά της, με την Μορτασία να έχει απορίες και να δημιουργείται τελικά ένταση

Η Ελεάνα στέφθηκε νικήτρια στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, παρουσιάζοντας το look της για να πάει στην σχολική εκδήλωση του βαφτισιμιού της.

Μια από τις εμφανίσεις που προκάλεσαν πανικό στο σημερινό επεισόδιο ήταν εκείνη της Γεωργίας, η οποία πήγε σε μπαρ για να τσακώσει έναν φίλο της που αγνοούσε τα μηνύματά της, με την Μορτασία να έχει απορίες και να δημιουργείται τελικά ένταση.

Την ίδια ώρα, η Χριστίνα πηγαίνοντας σε συναυλία της Μπιγιονσέ, προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στις συμπαίκτριες. Ο Δημήτρης Σκουλός ωστόσο, ήταν εκείνος που εξέφρασε την αντίθεση του με το look, κάνοντας την παίκτρια να αντιδράσει.

Σημαντικό σημείο της σημερινής ημέρας και η είσοδος της νέας παίκτριας, Ιφιγένειας, η οποία κατά δήλωσή της, μπήκε για να κάνει ντόρο. Και όντως τα κατάφερε.

Εδώ η πασαρέλα των κοριτσιών:

Πηγή: skai.gr