My Style Rocks: Πρώτη νικήτρια και πρώτη αποχώρηση σε άκρως συγκινητικό gala - Δείτε βίντεο

Πρώτη νικήτρια της σεζόν αναδείχθηκε η Απολλεών

Με την ανάδειξη της πρώτης νικήτρια της σεζόν, αλλά και την πρώτη αποχώρηση παίκτριας, ολοκληρώθηκε το πρώτο gala του My Style Rocks που χαρακτηρίστηκε από έντονες συγκινήσεις. Σε θέμα εμπνευσμένο από το φαινόμενο της "Barbie" που έχει κατακλύσει τον κόσμο με αφορμή την πρόσφατη ταινία, οι fashionistas κλήθηκαν να εμπνευστούν από τη διάσημη κούκλα. Φυσικά, από το gala δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των παικτριών, αλλά και οι διαφωνίες μεταξύ της κριτικής επιτροπής.

Πρώτη νικήτρια της σεζόν αναδείχθηκε η Απολλεών. Έχοντας εντυπωσιάσει τις πρώτες ημέρες, όπου κέρδισε σε διαδοχικά επεισόδια, η Απολλεών συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να κερδίσει 2.500 ευρώ.

Νωρίτερα, η ίδια παίκτρια συγκίνησε άπαντες στο πλατό με τη συγκλονιστική της εξομολόγηση. Kατά την περιγραφή του concept της, η μετέπειτα νικήτρια μίλησε για τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να υιοθετήσει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της ζωής της. «Το ότι είναι μητέρα, εργαζόμενη, επιχειρηματίας, νοικοκυρά, είναι τα πάντα, πολλές φορές έχει ρόλους και "αντρικούς" ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε και πώς προέλυψε το όνομα "Απολλεών", δίχως να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εξίσου συγκινητική ήταν και η στιγμή που η Ντένη Κουβαράκου βρέθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή. Σε μια εμφάνιση που ξεχώρισε, η ίδια εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό επίσημο μαύρο φόρεμα, το οποίο απέσπασε θετικά σχόλια από όλη την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή, εμφανώς συγκινημένη, αποθέωσε την 53χρονη παίκτρια λέγοντας «ελπίζω όλες οι γυναίκες, κι εγώ μια μέρα, όταν είμαι στην ηλικία σου να είμαι σαν εσένα».

Βέβαια, οι υπόλοιπες παίκτριες δεν συμμερίστηκαν τη γνώμη των κριτών. Μάλιστα, η Ντένη ήρθε σε σύγκρουση με τη Χριστίνα, αλλά και τη Διονυσία, οι οποίες έφτασαν να αφήσουν αιχμές μέχρι και για τον χαρακτήρα της και το κίνητρό της στον διαγωνισμό. Η τελευταία ανέφερε ότι στα παρασκήνια η Ντένη της αποκάλυψε ότι την ζηλεύει, κάτι που η ίδια αρνήθηκε, με την Κατερίνα Καραβάτου να παρακολουθεί με απορία την ένταση μεταξύ των παικτριών.

Εκτός από την ανάδειξη της πρώτης νικήτριας, το gala συνοδεύτηκε και από την πρώτη αποχώρηση. Ντένη, Ελεάνα και Κατερίνα βρέθηκαν στις τελευταίες τρεις θέσεις, με την δεύτερη να «σώζεται» από τις υπόλοιπες παίκτριες μετά την καθοριστική τελευταία -διπλή- ψήφο της Απολλεών. Και οι κριτές εμφανίστηκαν διχασμένοι, όμως τελικά με ψήφους 2-1 η Ντένη παρέμεινε στο παιχνίδι και η Κατερίνα αποχώρησε ύστερα από μόλις μια εβδομάδα στον διαγωνισμό, δίχως να έχει καταφέρει να αναδείξει επαρκώς το στιλ της.


 

Πηγή: skai.gr