ΚΑΙΡΟΣ

Happy Traveller στο Βιετνάμ: Το 4ο μέρος το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 17.45 στον ΣΚΑΪ - Δείτε το trailer

HAPPY TRAVELLER κάθε Σάββατο στις 17.45 στον ΣΚΑΪ  

Το Βιετνάμ, η πανέμορφη χώρα της νοτιανατολικής Ασίας, έχει εντυπωσιάσει τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα, που συνεχίζουν να την εξερευνούν και στο επόμενο επεισόδιο του Happy Traveller, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Αυτό το επεισόδιο, βρίσκει τους ταξιδιώτες μας στο κεντρικό Βιετνάμ και την πόλη Da Nang. Ξυπνάνε την αυγή για βόλτα στην τεράστια παραλία και για να θαυμάσουν τις εκατοντάδες ψαρόβαρκες που είναι αραγμένες στον κόλπο της πόλης. Πηγαίνουν στο βουνό των μαϊμούδων και θαυμάζουν το τεράστιο άγαλμα της θηλυκής βουδιστικής θεότητας του ελέους, γνωστή και ως Lady Buddha. Πηγαίνουν στα "μαρμάρινα βουνά" με τους εντυπωσιακούς ναούς μέσα στις σπηλιές και σε αγορά τροφίμων όπου δοκιμάζουν τοπικά βιετναμέζικα φαγητά. 

Στη συνέχεια, κατευθύνονται πιο βόρεια στην πόλη Ninh Binh όπου κάνουν βαρκάδα στον ποταμό Trang An, μέσα σε ένα ονειρεμένο τοπίο με καταπράσινους απότομους ασβεστόλιθους με σπηλιές και ναούς 1.000 χρόνων. Σ’ αυτή την περιοχή, ανεβαίνουν και περίπου 600 σκαλοπάτια για να φτάσουν στην εντυπωσιακή "κορυφή του δράκου". 

Το οδοιπορικό του Happy Traveller στο Βιετνάμ είναι γεμάτο συγκλονιστικές εικόνες και μαγευτικά τοπία – κάθε στάση κρύβει μοναδικές εκπλήξεις και συναρπαστικές εμπειρίες.

HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στις 17.45
Στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Πηγή: skai.gr