To Happy Traveller στο Βιετνάμ: Το 3ο μέρος, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στον ΣΚΑΪ - Δείτε video

Οι ταξιδιώτες μας συνεχίζουν το οδοιπορικό τους στο Βιετνάμ και εξερευνούν το κέντρο της όμορφης χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας

Το Happy Traveller, κάθε εβδομάδα μας ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα μοιράζονται μαζί μας εντυπωσιακές εικόνες, συναρπαστικές δραστηριότητες και συγκλονιστικές εμπειρίες. 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, οι ταξιδιώτες μας συνεχίζουν το οδοιπορικό τους στο Βιετνάμ και εξερευνούν το κέντρο της όμορφης χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας.

To Happy Traveller στο Βιετνάμ

Αναχωρούν από την πόλη Χο Τσι Μιν, γνωστή και ως Σαϊγκόν, την οποία επισκέφτηκαν στα πρώτα δύο επεισόδια και πηγαίνουν αεροπορικώς στην πόλη Ντα Νανγκ στο κέντρο της χώρας. Εξερευνούν την παλιά πρωτεύουσα της χώρας, τη Χόι Αν με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τους πανέμορφους ναούς, τη διάσημη γιαπωνέζικη γέφυρα και το χαρακτηριστικό ποτάμι, στο οποίο πηγαίνουν βόλτα με παραδοσιακή στρογγυλή ψαρόβαρκα. Επισκέπτονται μία από τις σημαντικότερες αρχαίες πόλεις της Ινδοκίνας, τη My Son, που βομβαρδίστηκε από τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.

Στη συνέχεια, πηγαίνουν στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας στη χώρα, στους λόφους Μπα Να. Μπαίνουν στο μακρύτερο συνεχόμενο τελεφερίκ στον κόσμο και ανεβαίνουν στα 1.500 μέτρα όπου έχουν φτιάξει μία καστροπολιτεία - θέρετρο με πύργους, λούνα παρκ, επιβλητικούς ναούς και απέραντους κήπους. Εκεί, βλέπουν και διασχίζουν μία από τις διασημότερες γέφυρες στον κόσμο: τη Χρυσή Γέφυρα με τα "τεράστια χέρια" που τους αφήνει άφωνους με την αρχιτεκτονική της! 

Ένα εντυπωσιακό ταξίδι σε μία ενδιαφέρουσα και φιλόξενη χώρα, που θα συνεχιστεί και στο επόμενο επεισόδιο.

HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στις 17.45, στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
 

Πηγή: skai.gr