Brandon Sklenar: Πρωταγωνιστεί στο «It Ends With Us» μαζί με την Μπλέικ Λάιβλι

Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράστηκε τα νέα σε ανάρτησή της στο Instagram 

Ο Aμερικανός ηθοποιός, Μπράντον Σκλέναρ, εντάχθηκε στο καστ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του μπεστ σέλερ της Κολίν Χούβερ, «It ends with us»
   
Όπως αναφέρει αποκλειστικά το «Deadline» ο πρωταγωνιστής του «1923» θα υποδυθεί τον Άτλας Κόριγκαν, στο πλευρό των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι. 

Η ίδια η συγγραφέας μοιράστηκε τα νέα σε ανάρτησή της στο Instagram αναπαράγοντας το δημοσίευμα του «Deadline». 

Η ταινία της Sony Pictures και των Wayfarer Studios βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Τζάστιν Μπαλντόνι να έχει αναλάβει παράλληλα και τη σκηνοθεσία, ενώ τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Κρίστι Χαλλ. Η ταινία ακολουθεί την Λίλι(Λάιβλι) στη Βοστώνη και αφηγείται το ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείται μεταξύ του παλιού της έρωτα (Σκλέναρ) και του συζύγου της (Μπαλντόνι).

Το 2016 η Χούβερ δημοσίευσε το μυθιστόρημα στους «New York Times», αλλά μόλις έξι χρόνια αργότερα το βιβλίο απέκτησε δημοτικότητα μέσω του TikTok. Έχει μεταφραστεί σε 43 γλώσσες και το 2022 ήταν στην κορυφή με τις περισσότερες πωλήσεις σε έντυπη μορφή στις ΗΠΑ, ενώ παραμένει στη λίστα των «New York Times Best Seller» για περισσότερες από 90 εβδομάδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ