Όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να καθορίσουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να διαχειριστούν τη μαζική ροή Σύρων προσφύγων που εγκαταλείπουν τη χώρα για να γλιτώσουν από τις εχθροπραξίες.
Υπενθυμίζοντας την δήλωση που έκανε πριν λίγες ημέρες ο Μπαράκ Ομπάμα ότι οι ΗΠΑ δεσμεύονται να δεχτούν περισσότερους μετανάστες προκειμένου να βοηθήσουν στη διευθέτηση της κρίσης, ο αμερικανός αξιωματούχος σημείωσε ότι είναι καθήκον των ευρωπαϊκών χωρών να συνεργαστούν για να βρουν λύσεις
Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει αν η αμερικανική κυβέρνηση υποστηρίζει το μέτρο των ποσοστώσεων κατανομής προσφύγων στην Ευρώπη.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.