Αυτοκίνητο

όλες οι ειδήσεις από το Αυτοκίνητο RSS Κατηγορίας Αυτοκίνητο
Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια Mustang η νέα Ford Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια Mustang η νέα Ford Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρο card postal από όλες τις γενιές Ford Mustang, να δουν από κοντά την ηλεκτρική εκδοχή του διάσημου pony της Ford, αλλά και να κλείσουν test drive για να οδηγήσουν την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E.

0 68
audi q3

Time 4 Audi: Έφτασε η ώρα να αποκτήσεις το δικό σου Audi!

Η ασυναγώνιστη προσφορά της Kosmocar - Audi που αφορά όλα τα μοντέλα της μάρκας και ισχύει μέχρι το τέλος του Απριλίου περιλαμβάνει 4 μοναδικά προνόμια και δίνει την ευκαιρία να ζήσει κανείς την απόλυτη εμπειρία που προσφέρει μόνο ένα Audi

0 67
Ford Tourneo

Αυξημένη ευελιξία για το Ford Tourneo Connect με το νέο Plug-In Hybrid σύστημα μετάδοσης κίνησης

Η Ford καθιστά τώρα το δημοφιλές 7-θέσιο όχημα πολλαπλών δραστηριοτήτων Tourneo Connect ακόμα πιο ελκυστικό εισάγοντας ένα προηγμένο, plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για πρώτη φορά στην κατηγορία.

0 65
audi a3

Audi A3 allstreet: Η off-road έκδοση

Το A3 allstreet προσφέρει μία νέα επιλογή σε όποιον αναζητά ένα premium μοντέλο της κατηγορίας C με την ευελιξία ενός hatchback και τις δυνατότητες ενός SUV. 

0 64
play ford explorer

Νέο Ford Explorer: Μας ρωτήσατε, σας απαντάμε!

Μάθετε τι κρύβεται πίσω από τις σημαντικότερες πτυχές του αμιγώς ηλεκτρικού crossover της Ford στο βίντεο διάρκειας 10 λεπτών με τίτλο «Μας ρωτήσατε, σας απαντάμε».

0 71