Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου BVA, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στην εφημερίδα Le Parisien-Aujourd'hui en France, δείχνει ότι το 64% των Γάλλων αντιτίθεται σε μια στρατιωτική επιχείρηση, το 58% δεν εμπιστεύεται τον Ολάντ για τη διεξαγωγή της και το 35% εκφράζει φόβους για "ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή".
Δυο άλλες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν αυτήν την εβδομάδα και οι οποίες διεξήχθησαν μετά την καταγγελθείσα επίθεση με χημικά όπλα, έδειξαν χλιαρή υποστήριξη των Γάλλων σε μια στρατιωτική επιχείρηση κατά της Συρίας.
«Όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι. Η Γαλλία έχει την ικανότητα να επιβάλει κυρώσεις με τα κατάλληλα μέσα και είναι έτοιμη να το κάνει (...) η σφαγή της Δαμασκού δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη» ανέφερε ο γάλλος πρόεδρος την Παρασκευή.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.