Επαφή με Καραγκούνη και Σπυρόπουλο

Τα ραντεβού για ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον ατζέντη του Νίκου Σπυρόπουλου, υπήρξε επαφή του Κώστα Ελευθεράκη με τον Γιώργο Καραγκούνη για το θέμα της παραμονής του.

Ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων και τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ είχε τετ α τετ με τον διεθνή μέσο, με σκοπό να συζητήσουν τις προϋποθέσεις ανανέωσης του συμβολαίου του "Κάρα" με τον Παναθηναϊκό.
Ο Κώστας Ελευθεράκης ανέφερε στον Γιώργο Καραγκούνη πως επιθυμία όλων στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού είναι η παραμονή του στην ομάδα των πρασίνων, με την ΠΑΕ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την δική του σκοπιά, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού ανέπτυξε τις δικές του σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούμε στο προσεχές διάστημα και αφού πρώτα ο Καραγκούνης αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές, τις οποίες και χρειάζεται μετά την παρουσία του με την Ελλάδα στο Euro.

Ο Σπυρόπουλος


Την επιθυμία της διοίκησης για την επέκταση της συνεργασίας τους εξέφρασε στον εκπρόσωπο του Νίκου Σπυρόπουλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης που είχαν. Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» εξέφρασε την επιθυμία του συλλόγου για την παραμονή του ποδοσφαιριστή και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν για το οικονομικό. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, στη διάρκεια της νέας επαφής που θα έχουν.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο Παναθηναϊκός θα προτείνει στον διεθνή αμυντικό συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές από το ισχύον. Ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» αμείβεται με περίπου 350.000 ευρώ ετησίως και, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η νέα πρόταση που θα του γίνει δεν θα υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ για το ίδιο διάστημα. Πρόθεση της διοίκησης είναι να έχει κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο χρόνος πιέζει αρκετά. Στην περίπτωση που η απάντηση του ποδοσφαιριστή είναι αρνητική, οι διοικούντες θα κινηθούν άμεσα για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.





Πηγή: skai.gr