Μάρκο Πάντελιτς: Θα τα δώσουμε όλα

Με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού το Σάββατο το πρωί. Μετά από έναν χρόνο, που η προετοιμασία έγινε σε προπονητικό κέντρο λίγα χιλιόμετρα από το Μόναχο, οι «ερυθρόλευκοι»… επιστρέφουν στην αυστριακή πόλη, εκεί που ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα βάλει τα θεμέλια για την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η πτήση για το Μόναχο αναχώρησε στις 8.35 και από εκεί οδικώς θα μεταβεί για την Αυστριακή πόλη.

Στην αίθουσα αναχωρήσεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε σίγουρος για την προσπάθεια που θα καταβάλουν αυτός και οι συμπαίκτες του στην προετοιμασία της ομάδας σε Αυστρία και Ολλανδία.

«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η προετοιμασία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Αυστρία και μετά στο Έρμελο. Θα παρουσιαστούμε δυνατοί», τόνισε ο Σέρβος.

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός ότι η φετινή προετοιμασία θα είναι η πρώτη για αυτόν μετά από ένα διάστημα δύο ετών… «Τις δύο προηγούμενες χρονιές, δεν είχα κάνει προετοιμασία, ούτε με τον Άγιαξ, ούτε με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, που δεν έχω τραυματισμούς στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», τόνισε.
Πηγή: skai.gr