Ισραήλ

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποίησε χθες Τρίτη το Ιράν εναντίον των «συνεπειών» της επίθεσης που εξαπέλυσε εναντίον του Ισραήλ, προσθέτοντας πως διεξάγει συνομιλίες με την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου για την ανταπόδοση σε αυτήν.

Κλείσιμο

Συνελήφθη ο δράστης του επεισοδίου στον Κολωνό που πυροβόλησε και τραυμάτησε 58χρονο για τα «μάτια μιας γυναίκας»

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από ψητοπωλείο όταν ο 48χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε μτον 58χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συνελήφθη χθες ο 48χρονος ο οποίος πυροβόλησε έναν 55χρονο στον Κολωνό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η αφορμή ήταν μια γυναίκα.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από ψητοπωλείο όταν ο 48χρονος πλησίασε το θύμα και  το πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη.

Τελικά, χθες συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του, με την οποία είχε διαφύγει.  

Σε έρευνα, στο σπίτι του βρέθηκε –μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκε:

-1- κινητό,
δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του παθόντα,
αεροβόλο,
πιστόλι κρότου και
 -9- κροτίδες-δυναμιτάκια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: skai.gr