Κλείσιμο

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών ο Παναγιώτης Μπαλτάκος

Στην εισαγγελέα Καλλιόπη Νταγιάντα μετέβη το μεσημέρι ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτακος προκειμένου να καταθέσει για το επίμαχο βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η εισαγγελέας  θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγνητοσκοπήθηκε η συζήτηση, ενώ ήδη ζήτησε από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι ως γγ. της κυβέρνησης «ο Παναγιώτης Μπαλτάκος παρείχε νομοτεχνική εργασία, δεν είχε καμία σχέση με τη νομοθετική εργασία αυτό είναι υποχρέωση υπουργών, και υφυπουργών και γίνεται σε συνεννόηση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.»

«Δεν έχει κλείσει το θέμα Μπαλτάκου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δεν συνιστά μεμονωμένη περίπτωση στην κυβέρνηση. «Εξ όνυχος το λέοντα, έχουμε κι άλλα παραδείγματα συγκεκριμένα, δεν υπάρχει αντιρατσιστικός νόμος και νόμος για τη χορήγηση της ιθαγένειας» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ