Εντοπίστηκε το λευκό βαν των δραπετών από Τρίκαλα

Εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, στην περιοχή της Μάντρας Αττικής το λευκό βαν μάρκας Volkswagen Transporter, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ - 7760, το οποίο είχε κλαπεί στις αρχές της εβδομάδας από τον Άσσο Κορινθίας.

Εικάζεται ότι πίσω από την κλοπή βρίσκονται αλβανοί κακοποιοί οι οποίοι δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων στα τέλη Μαρτίου.

Το φορτηγάκι ήταν σταθμευμένο κοντά σε μια καφετέρια της περιοχής και αυτή την ώρα ερευνάται από συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, για τυχόν στοιχεία που μπορεί να συνδέσουν το συγκεκριμένο όχημα με τους δράστες.

Σημειώνεται πάντως, ότι στη νεκροφόρα που έκλεψαν αρχικά οι άγνωστοι, αλλά την εγκατέλειψαν γιατί δεν είχε καύσιμα και στην συνέχεια έκλεψαν το βαν, δεν βρέθηκαν ίχνη που να συνδέουν τους δραπέτες με την κλοπή.

Την προηγούμενη Δευτέρα, τουλάχιστον δύο εκ των καταζητούμενων δραπετών ενεπλάκησαν σε μία αιματηρή καταδίωξη με αστυνομικούς στα Ίσθμια. Η καταδίωξη κατέληξε στο θάνατο μίας 25χρονης κοπέλας.

Οι δύο δράστες είναι ο Ερμάλ Ντρεμπάτα και ο αποκαλούμενος Κόλα. Δακτυλικό αποτύπωμα του Ντεμπράτα εντοπίστηκε στο πίσω αριστερά τζάμι οχήματος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Σολωμό Κορινθίας.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, με πληροφορίες από ΑΜΠΕ