16:50
Primates | Season 1, Episode 3 - Protecting Primates

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς μας φέρνει αντιμέτωπους με τηn σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τα πρωτεύοντα θηλαστικά σε όλο τον κόσμο, καθώς σχεδόν τα μισά γνωστά σε εμάς είδη απειλούνται σήμερα με εξαφάνιση. Θα γνωρίσουμε τους επιστήμονες αλλά και τους απλούς ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην προστασία αυτών των ζώων, και θα μάθουμε πώς μπορούμε κι εμείς να τα συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια.. Το πρώτο βήμα είναι να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες τους. Μια ερευνήτρια που μελέτησε για 13 χρόνια τους χιμπατζήδες της Ουγκάντα, κατάφερε μετά από χιλιάδες ώρες κινηματογράφησης να αποκρυπτογραφήσει τη μοναδική τους γλώσσα επικοινωνίας. Στην Ταϊλάνδη, μια άλλη επιστήμονας απέδειξε πως οι μακάκοι χρησιμοποιούν εργαλεία που κατασκευάζουν οι ίδιοι εδώ και δεκάδες γενιές. Και στη Βραζιλία, ομάδα ερευνητών δούλεψε για χρόνια με τις μικρότερες μαϊμούδες του κόσμου δείχνοντάς τους βίντεο, προκειμένου να κατανοήσει την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε ατόμου. Οι κοντινότεροι συγγενείς μας στο ζωικό βασίλειο έχουν να μας μάθουν ακόμα πολλά, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή τους με όποιον τρόπο μπορούμε.

Κατάλληλο για όλους
18:50
Happy Traveller | Διαπόντια Νησιά | Μέρος Β (E)

Οι happy travellers συνεχίζουν το ταξίδι τους στα Διαπόντια Νησιά. Ο Ευτύχης, η Ηλέκτρα και τα κορίτσια τους, από το προηγούμενο επεισόδιο, βρίσκονται στο δυτικότερο σημείο της Ελλάδας και εξερευνούν τα Διαπόντια Νησιά, ένα σύμπλεγμα βορειοδυτικά της Κέρκυρας. Σ’ αυτό το επεισόδιο συνεχίζουν τη βόλτα στο Μαθράκι και με φουσκωτό πηγαίνουν σε κάποια μικρότερα και ακατοίκητα νησάκια που ανήκουν στο ίδιο σύμπλεγμα. Στη συνέχεια, με πλοίο πηγαίνουν στους Οθωνούς, το δυτικότερο νησί της Ελλάδας. Εκεί βλέπουν τον εμβληματικό φάρο, τη φημισμένη σπηλιά της Καλυψούς και ανεβαίνουν στο ψηλότερο σημείο για να δουν το ηλιοβασίλεμα. Ένα οδοιπορικό που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους ταξιδιώτες μας, που επιστρέφουν στη βάση τους γεμάτοι με νέες εικόνες και εμπειρίες.
#ΗappyΤraveller

Κατάλληλο για όλους
23:00
Power of Love

Η Κατερίνα Καραβάτου μας καλωσορίζει στο πιο χαρμόσυνο event του καλοκαιριού! Στο ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, POWER OF LOVE, όπου άντρες και γυναίκες αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! Η διαδικασία είναι απλή και γνώριμη και μας θυμίζει τους κανόνες και τη γοητεία του… φλερτ που έχουμε πια ξεχάσει! Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήνονται, συζητούν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο! Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του POWER OF LOVE μπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν. Στο πλευρό τους, η Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία οι παίκτες θα μπορούν να συζητούν, να σχολιάζουν όσα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά και να αναλύουν μαζί ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις. Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, θάλασσα και αγάπη! Εσείς φροντίστε για τα πρώτα δύο, το τελευταίο το αναλαμβάνει το POWER OF LOVE.
#PowerOfLoveGR

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών