16:50
Primates | Season 1, Episode 1 - Secrets of Survival

Στο πρώτο επεισόδιο, θα δούμε τις εκπληκτικές στρατηγικές επιβίωσης που έχουν επιτρέψει στα πρωτεύοντα θηλαστικά να κατακτήσουν σχεδόν κάθε γωνιά του πλανήτη, από τα πιο ψηλά βουνά ως την ανοιχτή σαβάνα, και από τις πιο πυκνές ζούγκλες ως τα προάστια των ανθρώπινων μεγαλουπόλεων. Όπου οι προκλήσεις έρχονται από την ίδια τη φύση, όπως η ξηρασία που συχνά επικρατεί σε τμήματα της Βραζιλίας, οι καπουτσίνοι έχουν ανακαλύψει τον τρόπο να κατασκευάζουν εξειδικευμένα εργαλεία για να βρουν την τροφή που χρειάζονται για να επιβιώσουν. Όπου τα προβλήματα είναι κοινωνικής φύσης, μαϊμούδες όπως ο σπάνιος Δρίλλος της Δυτικής Αφρικής έχουν ανακαλύψει τον δικό τους τρόπο επιβίωσης στο πλαίσιο μιας αυστηρής ιεραρχίας. Στα δάση της Δυτικής Ινδίας, οι πονηροί μακάκοι βρήκαν τον τρόπο να εξασφαλίζουν το καλύτερο φαγητό, βάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό ζώο να κάνει τη δύσκολη δουλειά. Και στην κοιλάδα του Κονγκό οι γορίλες συνειδητοποίησαν ότι όσο πιο τρυφεροί πατεράδες είναι, τόσο πιο επιτυχημένοι είναι οι απόγονοί τους και τόσο πιο δυνατή γίνεται η αγέλη τους. Απέναντι στις προκλήσεις της καθημερινότητας φαίνεται πως τα περισσότερα πρωτεύοντα θηλαστικά έχουν τελειοποιήσει τη δική τους πανέξυπνη στρατηγική επιβίωσης.

Κατάλληλο για όλους
18:50
Happy Traveller | Μαλαισία | Μέρος Β (E)

Οι happy travellers έχουν ξεκινήσει ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στη Μαλαισία, στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας με τα δημοφιλή αξιοθέατα, τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία και την ιδιαίτερη τοπική κουζίνα. Στο Β’ Μέρος, συνεχίζουν την εξερεύνησή τους με ακόμη περισσότερες βόλτες, δραστηριότητες και γεύσεις. Βγαίνουν λίγο έξω από την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ για να επισκεφτούν ίσως το πιο διάσημο αξιοθέατο της χώρας, τις Batu Caves. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα σπηλαίων, που λειτουργεί ως λατρευτικός χώρος με διαδοχικούς ινδουιστικούς ναούς - τους σημαντικότερους εκτός Ινδίας. Στην είσοδό τους δεσπόζει το επίχρυσο άγαλμα της θεότητας Murugan, ύψους 42,7 μέτρα, ενώ για να μπεις στο εσωτερικό των σπηλαίων πρέπει να ανέβεις 272 πολύχρωμα σκαλοπάτια. Ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο που προσελκύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Συνεχίζουν την εξερεύνησή τους μέσα στη ζούγκλα και φτάνουν στο Πάρκο Kanching με τους συγκλονιστικούς πολυεπίπεδους καταρράκτες. Στην επιστροφή τους στην Κουάλα Λουμπούρ, πηγαίνουν στην κεντρική αγορά ενώ ακολουθεί μία γαστρονομική περιήγηση στις γειτονιές, όπου δοκιμάζουν πολλά περίεργα, αλλά πεντανόστιμα τοπικά φαγητά. Στο τέλος του επεισοδίου, επισκέπτονται τον μεγαλοπρεπή βουδιστικό ναό Thean Hou Temple. Το ταξίδι στη Μαλαισία συνεχίζεται και στο επόμενο επεισόδιο του Happy Traveller, αφού η χώρα έχει να προσφέρει αμέτρητες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες.
#ΗappyΤraveller

Κατάλληλο για όλους
22:00
Power of Love

Η Κατερίνα Καραβάτου μας καλωσορίζει στο πιο χαρμόσυνο event του καλοκαιριού! Στο ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, POWER OF LOVE, όπου άντρες και γυναίκες αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! Η διαδικασία είναι απλή και γνώριμη και μας θυμίζει τους κανόνες και τη γοητεία του… φλερτ που έχουμε πια ξεχάσει! Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήνονται, συζητούν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο! Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του POWER OF LOVE μπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν. Στο πλευρό τους, η Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία οι παίκτες θα μπορούν να συζητούν, να σχολιάζουν όσα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά και να αναλύουν μαζί ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις. Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, θάλασσα και αγάπη! Εσείς φροντίστε για τα πρώτα δύο, το τελευταίο το αναλαμβάνει το POWER OF LOVE.
#PowerOfLoveGR

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών