ΚΑΙΡΟΣ

Ισραηλινός πρόεδρος: Η Χαμάς βασάνισε άγρια τα θύματά της - Είμαστε αντιμέτωποι με έναν από τους πιο σκληρούς εχθρούς στη γη

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ο Ισαάκ Χέρτζογκ ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι πρόκειται για τραύματα παρόμοιων των οποίων οι ερευνητές «δεν είχαν δει ποτέ»

Σημάδια που δείχνουν ότι υπέστησαν βασανιστήρια φέρουν οι σοροί των αμάχων που σκοτώθηκαν από τους μαχητές της Χαμάς, δήλωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ.

Ο Ισαάκ Χέρτζογκ ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι πρόκειται για τραύματα παρόμοιων των οποίων οι ερευνητές «δεν είχαν δει ποτέ».

Μια πενταμελής οικογένεια βρέθηκε δεμένη μαζί, όλα τα μέλη αγκαλιασμένα είχαν δεχτεί πυροβολισμούς και είχαν καεί.

«Αναρωτιέμαι για τι προσεύχονταν πριν δολοφονηθούν όλοι μαζί», είπε. Πολλοί άνθρωποι, επίσης, βρέθηκαν σκοτωμένοι στην άκρη του δρόμου σε χαντάκια, πρόσθεσε ο Χέρτζογκ.

«Το Ισραήλ είναι αντιμέτωπο με έναν από τους πιο σκληρούς εχθρούς στη γη», είπε ο Ισραηλινός πρόεδρος και πρόσθεσε ότι η χώρα του ετοιμάζεται για μια ακριβή στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα που θα κρατήσει για αρκετό χρονικό διάστημα. «Το έθνος μου πενθεί. Η τραγωδία έχει επηρεάσει κάθε σπίτι στο Ισραήλ» κατέληξε ο Χέρτσογκ ο οποίος απηύθυνε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει.

Πηγή: skai.gr