Επαληθεύθηκαν οι φόβοι για την αγνοούμενη Νίκολα Μπούλι στην Βρετανία - Δική της η σορός που βρέθηκε στον ποταμό

Η εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας δύο ανηλίκων κοριτσιών ενώ περπατούσε με τον σκύλο της στις όχθες του ποταμού στην περιοχή Σεντ Μάικλς ον Γουάιρ το πρωινό της 27ης Ιανουαρίου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όλης της Βρετανίας

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Στην εδώ και τρεις εβδομάδες αγνοούμενη Νίκολα Μπούλι ανήκει η σορός που εντοπίστηκε την Κυριακή στην όχθη του ποταμού Γουάιρ στο Λάνκασιρ της βορειοδυτικής Αγγλίας, επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομική διεύθυνση.

Η εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας δύο ανηλίκων κοριτσιών ενώ περπατούσε με τον σκύλο της στις όχθες του ποταμού στην περιοχή Σεντ Μάικλς ον Γουάιρ το πρωινό της 27ης Ιανουαρίου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όλης της Βρετανίας, με τις εξελίξεις γύρω από τις αστυνομικές έρευνες να απασχολούν καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα.

«Η σημερινή εξέλιξη δεν είναι η έκβαση που κανένας από εμάς θα ήθελε, αλλά ελπίζουμε ότι μπορεί τουλάχιστον να αρχίσει να παρέχει κάποιες απαντήσεις για τους αγαπημένους της Νίκολα, που παραμένουν πρώτιστοι στις σκέψεις μας», ανέφερε σε δήλωση αργά το απόγευμα της Δευτέρας αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης του Λάνκασιρ.

Δήλωση της οικογένειας που ανέγνωσε άλλη αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε πως επαληθεύθηκαν οι χειρότεροι φόβοι τους. «Δε θα μπορέσουμε ποτέ να κατανοήσουμε τι πέρασε η Νίκι στις τελευταίες στιγμές της. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τη Νίκι», πρόσθεσε η δήλωση της οικογένειας.

Στη συνέχεια η δήλωση καταφέρθηκε εναντίον συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης (ITV και Sky News) που παραβίασαν την ιδιωτικότητα της οικογένειας και άλλων που διαστρέβλωσαν δηλώσεις συγγενών και φίλων της Νίκολα.

Πηγή: skai.gr