Υπερπαραγωγή: Η μεγαλειώδης υποδοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν στον Βλαντίμιρ Πούτιν – Φωτογραφίες και βίντεο

Κόκκινα, χαλιά, χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό, πλήθη που επευφημούν, τεράστια πανό, πινακίδες και σημαίες, καθώς και πορτρέτα των δυο ηγετών, υπογραμμίζουν τη φιλία των δύο λαών

Κινηματογραφική... υπερπαραγωγή θυμίζει η μεγαλειώδης υποδοχή που επιφύλαξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στον Βλαντίμιρ Πούτιν, στην πρώτη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Πιονγκγιάνγκ μετά από 24 χρόνια. Κόκκινα, χαλιά, χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό, πλήθη που επευφημούν, τεράστια πανό, πινακίδες και σημαίες, καθώς και πορτρέτα των δυο ηγετών, υπογραμμίζουν τη φιλία των δύο λαών, ενώ επίδειξη δύναμης κάνουν οι στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην βορειοκορεατική πρωτεύουσα. 

Κορέα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, έφτασε στη Βόρεια Κορέα εν μέσω των αμερικανικών προειδοποιήσεων κατά οποιασδήποτε συμφωνίας η οποία θα μπορούσε να αυξήσει τη στρατιωτική πίεση κατά της Ουκρανίας, αλλά και την ένταση στην κορεατική χερσόνησο.

Κιμ Γιονγκ Ουν και Βλάντιμιρ Πούτιν συναντήθηκαν τελευταία φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο στο κοσμοδρόμιο Βοστότσνι της Ρωσίας, αλλά αυτή είναι η πρώτη κρατική επίσκεψη που ο Ρώσος πρόεδρος πραγματοποιεί στη χώρα έπειτα από τον Ιούλιο του 2000, λίγο αφότου έγινε πρόεδρος για πρώτη φορά.

Κορέα

Στο αεροδρόμιο της Πιονγιάνγκ είχε στρωθεί κόκκινο χαλί με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να αγκαλιάζει και να φιλάει σταυρωτά τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Οι δύο ηγέτες είχαν μία σύντομη συνάντηση ανανεώνοντας το ραντεβού τους για σήμερα και την υπογραφή συμφωνιών με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών των δύο χωρών που ήδη, έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, έχουν δυναμώσει.  

Κορέα

Κορέα

Κορέα

Πηγή: skai.gr