Κλείσιμο

Άγρια δολοφονία ακτιβιστή δικηγόρου στη Νέα Υόρκη, στη μέση του δρόμου – Σοκαριστικό βίντεο

Τραγικό θάνατο βρήκε από έναν μανιακό που βρέθηκε τυχαία στον δρόμο του ένας 32χρονος δικηγόρος

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα πλάνα από κάμερες ασφάλειες που κατέγραψαν την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 32χρονου ακτιβιστή δικηγόρου από διαταραγμένο περαστικό στο Μπρούκλιν της Νέα Υόρκης, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο νεαρός άνδρας καθόταν με μία φίλη του σε στάση λεωφορείου – επέστρεφαν από έναν γάμο καλοντυμένοι και μιλούσαν. Κάποια στιγμή τους προσπερνά ένας άνδρας   με σκουρόχρωμη μπλούζα με κουκούλα του στο κεφάλι του και τα χέρια του στις τσέπες.

The couple was sitting at a bus stop bench chatting as the assailant walked by.

Σε λίγο το ζευγάρι σηκώνονται και προχωρά τυχαία προς την ίδια κατεύθυνση με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος είναι λίγα μέτρα μπροστά τους. Ο δράστης ξαφνικά και με μανία αρχίζει να κλωτσάει κάποια πατίνια και γυρνώντας βλέπει τον 32χρονο Κάρσον λίγο πιο πίσω του. 

«Τι κοιτάς, θα σε σκοτώσω» τον ρωτάει αγριεμένος και κινείται απειλητικά προς το ζευγάρι. «Τίποτα ηρέμησε» λέει ο 32χρονος και μπαίνει ανάμεσα στον έξαλλο άνδρα και την κοπέλα για να την προστατεύσει. 

Τότε ο δράστης καταδιώκει τον Κάρσον κρατώντας μαχαίρι, ενώ η φίλη του θύματος τρέχει από πίσω τους φωνάζοντας «σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!».

Ryan Carson stabbed

Ο 32χρονος πέφτει πάνω στο παγκάκι που κάθονταν πριν λίγο, ο δράστης τον προλαβαίνει τον ρίχνει στο έδαφος και τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια φαίνεται να επιτίθεται λεκτικά σκια στην κοπέλα που κοιτάει αποσβωλομένη. 

Ο δράστης φεύγει από το πλάνο και μία αλλη γυναίκα - γνωστή του δράστη - εμφανίζεται φωνάζοντας «Μην τον πειράξεις!» και επαναλαμβάνοντας ένα ονομα που ακούγεται σαν «Bryan».

Στη συνέχεια πλησιάζει το νεαρό άνδρα στο έδαφος και την φίλη του λέγοντας «λυπάμαι τόσο πολύ!». Η κοπέλα της απαντά «πήγαινε να τον προσέχεις» και κάλεσε το 911. 

Ο άτυχος 32χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Kings County Hospital Center, αλλά ήταν πολύ αργά – καθώς η μαχαιριά είχε διαπεράσει την καρδιά του, σύμφωνα με αστυνομικούς και πηγές.

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης δεν είχαν γίνει συλλήψεις ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει ούτε το φονικό όπλο. 

Πηγή: skai.gr