Βενετία: Συγκίνηση στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος με 21 νεκρούς - Δείτε φωτογραφίες

Κάποιοι πολίτες άφησαν λουλούδια κοντά στο σημείο όπου το λεωφορείο έπεσε στο κενό, στη γέφυρα Μέστρε - Στο νοσοκομείο dell'Angelo οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες 

Διάχυτη είναι η συγκίνηση στη γέφυρα Μέστρε, στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος με 21 νεκρούς στη Βενετία. Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος. 

Κάποιοι πολίτες άφησαν λουλούδια κοντά στο σημείο όπου το λεωφορείο έπεσε στο κενό, στη γέφυρα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος

Στις φωτογραφίες τα κιγκλιδώματα, φαίνεται ότι βρίσκονται σε κακή κατάσταση, σκουριασμένα. 

Στο νοσοκομείο dell'Angelo όπου έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος υποδοχής των συγγενών των θυμάτων, με ψυχολόγους και διερμηνείς από την Περιφέρεια του Βένετο. Οι συγγενείς βοηθούνται από μια ομάδα ειδικών που αποτελείται από επτά ψυχολόγους και τρεις ψυχιάτρους. Στο νοσοκομείο οι σημαίες ήδη κυματίζουν μεσίστιες.

Venice

Η ψυχολόγος του νοσοκομείου Ρίτα Λόριο δήλωσε ότι οι τραυματίες του λεωφορείου βρίσκονται ακόμα στη φάση του σοκ, είναι μπερδεμένοι και σοκαρισμένοι, ενδείξεις χαρακτηριστικές του τραυματικού γεγονότος. Δεν είναι ακόμη στη φάση της συνειδητοποίησης του τι έχει συμβεί».

Στο νοσοκομείο έχουν υποδεχτεί τέσσερις με πέντε οικογένειες θυμάτων και τραυματιών, ενώ άλλοι είναι καθοδόν. Αστυνομική δύναμη βρίσκεται και στο κάμπινγκ όπου διέμεναν τα θύματα.

Venice

Venice

Venice

Venice

Βενετία

Πηγή: skai.gr