ΚΑΙΡΟΣ

Ο Τζόνι Ντεπ ήταν στο προσκεφάλι του Τζεφ Μπεκ πριν πεθάνει, είναι συντετριμμένος

Ο Μπεκ, ο οποίος μόλις πριν μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε την περιοδεία του με τον Ντεπ, πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 78 ετών, αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή μηνιγγίτιδα

Ο Τζόνι Ντεπ βρισκόταν δίπλα στο κρεβάτι του θρυλικού Βρετανού κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ λίγο πριν πεθάνει και είναι «εντελώς συντετριμμένος» από το θάνατό του, αναφέρει την Πέμπτη η Daily Mail. 

Ο ροκ σταρ, ο οποίος μόλις πριν μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε την περιοδεία του με τον ηθοποιό, πέθανε «ειρηνικά» την Τρίτη σε ηλικία 78 ετών, αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή μηνιγγίτιδα.

Ο πρώην σταρ των Yardbirds μόλις είχε ολοκληρώσει μια υπερατλαντική περιοδεία με τον Ντεπ καθώς προώθησαν το άλμπουμ τους «18», το οποίο είναι υποψήφιο για τρία Brit Awards.

Μια πηγή είπε στο περιοδικό People ότι ο Ντεπ και ο Μπεκ ήταν πολύ φίλοι, με τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής να τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο. 

«Είχαν μια πολύ στενή φιλία, ήταν εξαιρετικά δεμένοι, και ήρθαν ακόμα πιο κοντά το περασμένο καλοκαίρι όταν έκαναν περιοδεία μαζί.

«Η ασθένεια εμφανίστηκε πολύ γρήγορα και όλα επιδεινώθηκαν γρήγορα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο Τζόνι ‘επεξεργάζεται’ ακόμα αυτή την είδηση. Είναι συντετριμμένος» ανέφερε η πηγή.
 

Πηγή: dailymali.co.uk