ΚΑΙΡΟΣ

Τρολάρισμα στο «Χ» για την τούρτα γενεθλίων του Τζο Μπάιντεν με τα δεκάδες αναμμένα κεριά

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Πολλοί χρήστες των social media αστειεύτηκαν με τον αριθμό των κεριών στην τούρτα του Αμερικανού προέδρου 

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν ήταν ο μόνος που αστειεύτηκε με τον μεγάλο αριθμό κεριών στην τούρτα γενεθλίων του, αλλά τα σχόλιά του αποτέλεσαν και το έναυσμα για πολλούς χρήστες στα social media να τον ακολουθήσουν.

«Έκλεισα τα 81 και το μόνο δώρο που πήρα ήταν μια καινούργια πλατφόρμα social media. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Κι ένα μήνυμα προς τους εργάτες στο εργοστάσιο παραγωγής κεριών: Ελπίζω το σωματείο σας να σας εξασφάλισε υπερωρίες», έγραψε στην ανάρτησή του ο Τζο Μπάιντεν.

Η ηλικία του Μπάιντεν βρίσκεται στο επίκεντρο από τότε που έγινε πρόεδρος το 2020 και οι ανησυχίες έγιναν εντονότερες από τότε που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή το 2024.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν μεταξύ αστείου και σοβαρού με κάποια σχόλια να καταδεικνύουν ότι το ζήτημα της ηλικίας του Αμερικανού προέδρου ενδεχομένως να επηρεάσει την εκλογική κούρσα. 

«Η τούρτα του Τζο Μπάιντεν έχει τόσα πολλά κεριά που παραλίγο να κάψει τον Λευκό Οίκο», σχολίασε ένας χρήστης στο X, ως απάντηση στη φωτογραφία που κοινοποίησε ο πρόεδρος και τον δείχνει μπροστά από μια τούρτα στολισμένη με δεκάδες των κεριών.

«Η μυστική υπηρεσία έχει πυροσβεστικό τμήμα;» ένας άλλος χρήστης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση. «Το κέικ κυριολεκτικά παίρνει φωτιά», έγραψε ένας άλλος.

«Τίποτα δεν ήταν ούτε θα είναι ποτέ πιο αστείο για μένα από αυτή τη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν με την τούρτα γενεθλίων του», έγραψε ένας χρήστης των social media στο X, μοιράζοντας τη φωτογραφία στην αρχική ανάρτηση του Μπάιντεν στο Instagram.

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω την τούρτα γενεθλίων του Μπάιντεν», έγραψε ένας άλλος, μοιράζοντας ένα gif από την τηλεοπτική εκπομπή The Fresh Prince of Bel-Air που βάζει φωτιά σε ένα τηγάνι.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τη Wall Street Journal στα τέλη Αυγούστου, σχεδόν τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων (73%) πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν είναι «πολύ μεγάλος για να είναι υποψήφιος πρόεδρος» και να υπηρετήσει άλλη μια θητεία. Εάν επανεκλεγεί, ο Μπάιντεν θα είναι 86 ετών στο τέλος μιας δεύτερης θητείας.
 

Πηγή: skai.gr