Το περίεργο σκίτσο που δημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσα από το δικαστήριο με τον... «Ιησού» να κάθεται δίπλα του

Ο Τραμπ μοιράστηκε ένα σκίτσο στο Truth Social το οποίο τον δείχνει να κάθεται στο δικαστήριο του Μαχνάταν και μια περίεργη φιγούρα δίπλα του

Ένα περίεργο σκίτσο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ το οποίο δείχνει τον ίδιο στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Μανχάταν και δίπλα του να κάθεται ένα άτομο το οποίο πολλοί παρομοιάζουν με τον Ιησού Χριστό.

Οι δικηγόροι του Τραμπ ισχυρίστηκαν την πρώτη μέρα της δίκης ότι η περιουσία του 77χρονου πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα αξίζει στην πραγματικότητα τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια, αντί για 18 εκατ. δολάρια που ισχυρίζονται οι εισαγγελείς.

Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία στις εκλογές του 2024, κούνησε απλά το κεφάλι του καθώς οι εισαγγελείς τον κατηγόρησαν ότι «έλεγε ψέματα χρόνο με το χρόνο» παραποιώντας τις αξίες των ακινήτων για να πετύχει ευνοϊκά τραπεζικά δάνεια και φορολογικά οφέλη.

Ωστόσο, ο Τραμπ μοιράστηκε λίγο αργότερα ένα σκίτσο στο Truth Social χωρίς κανένα σχόλιο το οποίο παρουσιάζει στο πλευρό του μια πιο αγγελική μορφή, πιθανότατα του Χριστού.

Τραμπ

Ο Dom Lucre, ένας πολιτικός σχολιαστής υπέρ του Τραμπ με περισσότερους από 700.000 ακόλουθους στο Twitter, αναδημοσίευσε την δημοσίευση και έγραψε στη λεζάντα της εικόνας: «Αυτό είναι το πιο ακριβές σκίτσο του δικαστηρίου όλων των εποχών. Γιατί κανείς δεν θα μπορούσε να φτάσει τόσο μακριά μόνος του».

Πηγή: skai.gr