ΚΑΙΡΟΣ

Τίγρεις της Βεγγάλης κατασπάραξαν παππού και εγγονό στην Ινδία – Πέθανε από ανακοπή και τρίτο μέλος της οικογένειας

Από τον Οκτώβριο του 2021 έχουν σημειωθεί πάνω από επτά επιθέσεις αιλουροειδών στην περιοχή

Ένας παππούς και ο εγγονός του βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από επιθέσεις τίγρεων στην Ινδία με διαφορά 12 ωρών. Το πρώτο θύμα, ο 12χρονος Chethan, δέχθηκε επίθεση από την τίγρη στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ μάζευε καφέ σε φυτεία που γειτνιάζει με δάσος στην Karnataka της νότιας Ινδίας. 

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, στις 13 Φεβρουαρίου, ο παππούς του δέχθηκε επίθεση στην ίδια περιοχή κοντά στο Εθνικό Πάρκο Nagarahole. Ο Raju, όπως είναι το όνομά του, βρισκόταν στο σπίτι του εγγονού του για την κηδεία και φέρεται να βγήκε έξω γύρω στις 6:30 π.μ., προκειμένου να αποφορτιστεί συναισθηματικά. Εικάζεται ότι η τίγρη τον δάγκωσε στο κεφάλι και τον σκότωσε ακαριαία. 

Και η τραγωδία έχει συνέχεια… Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, ο 56χρονος Jayamma, πέθανε από ανακοπή μόλις έμαθε για τους θανάτους, ανέφεραν οι «Hindustan Times».

Σύντομα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των ζώων και την αποτροπή περαιτέρω επιθέσεων στην περιοχή. Οι ντόπιοι σκότωσαν μία τίγρη, καθώς θεώρησαν ότι αυτή κατασπάραξε παππού και εγγονό, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο και για άλλες τίγρεις στην περιοχή. Από τον Οκτώβριο του 2021 έχουν σημειωθεί πάνω από επτά επιθέσεις αιλουροειδών στην περιοχή. 
 

Πηγή: skai.gr