Τέξας: Απίστευτη περιπέτεια για γυναίκα όταν γεράκι έριξε πάνω της φίδι και επέστρεψε να πάρει πίσω το γεύμα του

Το φίδι τυλίχτηκε γύρω από το χέρι της και άρχισε να χτυπά το πρόσωπό της ενώ το γεράκι βύθισε τα νύχια του βαθιά στη σάρκα της

Απίστευτη περιπέτεια για μία γυναίκα από το Τέξας, η οποία δέχθηκε επίθεση από ένα γεράκι και ένα φίδι ταυτόχρονα, όταν το γεράκι έριξε κατά λάθος πάνω της το φίδι, όπως μεταδίδει το BBC.

Η Πέγκυ Τζόουνς, 64 ετών, κούρευε το γκαζόν της τον περασμένο μήνα, όταν ένα περαστικό γεράκι της έριξε ένα φίδι  ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το γεύμα του.

Το φίδι τυλίχτηκε γύρω από το χέρι της και άρχισε να χτυπά το πρόσωπό της ενώ το γεράκι βύθισε τα νύχια του βαθιά στη σάρκα της. Αυτό το τρομακτικό περιστατικό την άφησε με κοψίματα και μώλωπες στο χέρι και το πρόσωπό της.

Ξεκίνησε αφού ένα φίδι έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό και προσγειώθηκε πάνω της. Πριν προλάβει να το αφαιρέσει, άρχισε η επίθεση του γερακιού. «Καθώς προσπαθούσα να βγάλω το χέρι μου και να αφαιρέσω το φίδι, το φίδι τυλίχτηκε γύρω από το χέρι μου».  

Κατάλαβε ότι πρέπει να έπεσε από περαστικό πουλί, αφού δεν στεκόταν κάτω από δέντρα όταν συνέβη. Η υπόθεσή της επιβεβαιώθηκε γρήγορα όταν το γεράκι έπεσε κάτω και συμμετείχε στη μάχη σώμα με σώμα.

«Το γεράκι άρπαξε το φίδι που ήταν τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο μου και το τράβηξε. Και όταν το έκανε, τραβούσε και το χέρι μου ψηλά. Το γεράκι τραβούσε το χέρι μου και το φίδι μαζί του.» Το γεράκι προσπάθησε να πάρει το φίδι, χτυπώντας το με τα νύχια του επανειλημμένα. Τελικά το φίδι τραβήχτηκε από το χέρι της, και ο σύζυγός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
 

Πηγή: skai.gr