Κλείσιμο

«Ναι» Κασσελάκη στην πρόταση Πολάκη για συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων στην Κουμουνδούρου

Στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη  με το ερώτημα της διαγραφής

Την πρόταση του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων προέδρων την Πέμπτη αποδέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας μόνο αλλαγή ώρας, δηλαδή αντί για 1 το μεσημέρι να γίνει 10.30 το πρωί. 

«Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ στη 1 στη Κουμουνδούρου αύριο συνάντηση όλων υποψηφίων για να ρυθμίσουμε λεπτομέρειες προεκλογικού αγώνα για ομαλότητα και ηρεμία, ημερομηνίες τηλεμαχιών» ανακοίνωσε νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης από το περιστύλιο της Βουλής.

Όπως ανέφερε, «θα έρθουν Φαραντούρης και Γκλέτσος.Σαν θεσμικοί εγγυητές ο Νίκος ο Παππάς και η Ράνια Σβίγκου θα είναι εκεί και έχουν ενημερωθεί Φάμελλος και Κασσελάκης! Περιμένω Να ανταποκριθούν στη συνάντηση για να χαράξουμε διαφορετική πορεία από τις τελευταίες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη  με το ερώτημα της διαγραφής που είχε ζητήσει προ ημερών ο πρώην βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στο μεταξύ επίσημα ο Σωκράτης Φάμελλος. Η υποψηφιότητα, που συνοδεύεται από 117 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής, έγινε, όπως είχε προαναγγελθεί, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο κ. Φάμελλος απέστειλε την Τρίτη στον ΣΥΡΙΖΑ το πόθεν έσχες του.

Πηγή: skai.gr