ΚΑΙΡΟΣ

Συγγενείς ομήρων κατά Νετανιάχου: «Αν δεν ήταν οι σαμποτέρ και οι δικαιολογίες, οι όμηροι θα ήταν ζωντανοί»

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Το Φόρουμ Ομήρων και Αγνοουμένων Οικογενειών επικρίνει τους χειρισμούς του Ισραηλινού πρωθυπουργού για τη διάσωση των ομήρων

Το Φόρουμ Ομήρων και Αγνοουμένων Οικογενειών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι έξι όμηροι, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν στη Γάζα, θα ήταν ακόμα ζωντανοί εάν η κυβέρνηση υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους.

«Αν δεν ήταν οι σαμποτέρ, οι δικαιολογίες και οι περιστροφές, οι όμηροι των οποίων τους θανάτους μάθαμε σήμερα το πρωί πιθανότατα θα ήταν ζωντανοί», αναφέρει το φόρουμ σε μια ανάρτηση στο X.

«Νετανιάχου: Αρκετά με τις δικαιολογίες. Αρκετά με το πισωγύρισμα. Φτάνει πια η εγκατάλειψη. Ήρθε η ώρα να φέρουμε τους ομήρους μας στο σπίτι – αυτούς που ζουν και τους δολοφονημένους για να ταφούν στη γη τους», γράφει το φόρουμ.

Ο Νετανιάχου ακυρώνει εκδήλωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 

Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την εμφάνιση του Μπένιαμιν Νετανιάχου στα εγκαίνια του ακαδημαϊκού έτους στο Δημοτικό Σχολείο της Γουατεμάλας στην Ιερουσαλήμ.

Το γραφείο του Νετανιάχου δεν έχει σχολιάσει ακόμη την ανάκτηση των σορών έξι ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας.

Πηγή: skai.gr