Κλείσιμο

Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Live όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Χθες συνεχίστηκαν τα πλήγματα σε Βηρυτό και Δαμασκό ενώ σύμφωνα με αναφορές ανάμεσα στους νεκρούς από το χτύπημα στην πρωτεύουσα της Συρίας ήταν και ο γαμπρός του Νασράλα, Χασάν Τζααφάρ Κασίρ.

Εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ στο πυραυλικό χτύπημα από το Ιράν βρίσκεται η διεθνής κοινότητα, με το Τελ Αβίβ να μετρά αντίστροφα για την επόμενη κίνησή του.

Χθες συνεχίστηκαν τα πλήγματα σε Βηρυτό και Δαμασκό και σύμφωνα με αναφορές ανάμεσα στους νεκρούς από το χτύπημα στην πρωτεύουσα της Συρίας ήταν και ο γαμπρός του Νασράλα, Χασάν Τζααφάρ Κασίρ.

Εν τω μεταξύ, από τη συνεδρίαση των μελών της G7, ο Τζο Μπάιντεν έστειλε μήνυμα στο Ισραήλ να μην πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα συζητήσουν με τον Νετανιάχου τον τρόπο αντίδρασης στην πυραυλική επίθεση του Ιράν, το βράδυ της Τρίτης.

Σημείωσε ότι σε αυτή την κατεύθυνση συμφωνούν και όλα τα μέλη της G7, με τα οποία συνομίλησε και πρόσθεσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει συνομιλία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Παρακαλώ περιμένετε...