Σάλος από υπόθεση παρόμοια με του Φριτσλ

Οι αρχές στην επαρχία Τολίμα της κεντρικής Κολομβίας ανακοίνωσαν την έναρξη έρευνας σε βάρος ενός άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του επί 30 χρόνια, κάνοντάς της οκτώ παιδιά, και ότι κακοποιούσε και τα παιδιά της.

Ο Αρσέμπιο Άλβαρες, 58 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή στην πόλη Μαρικίτα, μετά από καταγγελία της 35χρονης κόρης του, Άλβα Νιδία Άλβαρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας έμεινε χήρος όταν η κόρη του ήταν 5 ετών και άρχισε να την κακοποιεί αμέσως μετά. Η πρώτη της εγκυμοσύνη ήλθε όταν ήταν μόλις 9. Συνολικά, είχε 14 κυήσεις εξ αιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης από τον γονέα της, εκ των οποίων οι έξι απέβησαν σε αποβολές. Τα παιδιά της, 5 κορίτσια και τρία αγόρια, είναι σήμερα 119 ετών.

Τα ΜΜΕ στην Κολομβία ανέφεραν πως η γυναίκα αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του πατέρα της όταν είδε στην τηλεόραση ρεπορτάζ για την υπόθεση του Αυστριακού Γιόζεφ Φριτσλ, ο οποίος κρατούσε έγκλειστη την κόρη του Ελίζαμπεθ επί 24 χρόνια σε ένα υπόγειο και τη βίαζε συστηματικά. Η κόρη του έφερε στον κόσμο επτά παιδιά στην διάρκεια των ετών αυτών.

Η γυναίκα είπε ότι αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση όταν είδε τον πατέρα της να προβαίνει στον ξυλοδαρμό των δύο από τα παιδιά τους, ηλικίας 2 και 5 ετών.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Άλβαρες δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστή, υποστηρίζοντας ότι η 35χρονη δεν ήταν βιολογική του κόρη, αλλά την είχε υιοθετήσει και οι δυο τους ερωτεύτηκαν. Προφυλακίστηκε και κρατείται υπό τη φρούρηση στρατιωτών, καθώς στη χώρα έχει ξεσπάσει σάλος εξ αιτίας της υπόθεσης.
Πηγή: skai.gr