Ρωσία: Μαζική ουκρανική επίθεση με drones - Καταρρίφθηκε drone που κατευθυνόταν στη Μόσχα

Το drone καταρρίφθηκε πάνω από την πόλη Παντόλσκ, στην περιφέρεια της Μόσχας, ανέφερε ο Σαμπιάνιν συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Η Ουκρανία εξαπέλυσε τις τελευταίες ώρες επίθεση με drones εναντίον διαφόρων περιφερειών της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Μόσχας, σύμφωνα με ρώσους αξιωματούχους.

Η αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο κατευθυνόταν προς τη Μόσχα, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σαμπιάνιν. Το drone καταρρίφθηκε πάνω από την πόλη Παντόλσκ, στην περιφέρεια της Μόσχας, ανέφερε ο Σαμπιάνιν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Τουλάχιστον 12 ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν στην παραμεθόρια περιφέρεια Μπριάνσκ, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αλεξάντερ Μπαγκαμάζ μέσω Telegram.

Στην περιφέρεια Κουρσκ, η οποία εδώ και έναν μήνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την επίθεση ουκρανικών δυνάμεων που διείσδυσαν στο ρωσικό έδαφος, ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης Αλεξέι Σμιρνόφ ανέφερε δύο καταρρίψεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters υπογραμμίζει ότι δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις συγκεκριμένες αναφορές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ