Trump Watches: Ο Τραμπ πουλάει ρολόγια με το όνομα του - «Θα τα λατρέψετε» - Βίντεο, φωτογραφίες

Σε βίντεο ως άλλος τηλε-έμπορος, λέει ότι τα ρολόγια συνοδεύονται από ένα ιδιόχειρο σημείωμά του, ενώ είναι ένα πολύ καλό δώρο για τις γιορτές

Κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προωθήσει διάφορα προϊόντα με το όνομά του μέσα από την πλατφόρμα του, Truth Social.

Το τελευταίο λανσάρισμα είναι ρολόγια χειρός, από 499 δολάρια το ένα. Μάλιστα, η σειρά Trump Watches περιλαμβάνει και ένα χρυσό ρολόι με διαμάντια αξίας 100.000 δολαρίων.

Tramp

Ο ίδιος ο Τραμπ εμφανίζεται σε βίντεο,  ως άλλος τηλε-έμπορος, να προωθεί τα ρολόγια του, τα οποία διατίθενται σε διάφορα χρώματα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόνον 147 κομμάτια.

trumpwatch

Μάλιστα, όπως λέει, τα ρολόγια συνοδεύονται από ένα σημείωμα με ιδιόχειρη υπογραφή, ενώ είναι ένα πολύ καλό δώρο για τις γιορτές. 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

trumpwatch

Αφότου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του, ο πάνω από όλα επιχειρηματίας Τραμπ, είχε ενισχύσει τα ταμεία του με εκατομμύρια δολάρια, πουλώντας εμπορικά προϊόντα με το όνομα του. 

Προ ημερών ο Τραμπ λάνσαρε ακόμα  αναμνηστικά ασημένια νομίσματα για την ενίσχυση της καμπάνιας του ενώ είχαν προηγηθεί αθλητικά παπούτσια και αντίτυπα της Βίβλου «εγκεκριμένα από τον ίδιο», με τίτλο "God Bless the USA Bible". 

Πηγή: skai.gr