Έβγαλε... πύθωνα σε καβγά στο Τορόντο - Κτυπούσε τον άλλον με το φίδι - Δείτε Βίντεο

Πρόκειται για τον 45χρονο Laurenio Avila ο οποίος συνελήφθη στο σημείο και κατηγορήθηκε για επίθεση με όπλο και πρόκληση αχρείαστου πόνου και ταλαιπωρίας σε ένα ζώο

Άνδρας χρησιμοποίησε έναν πύθωνα «ως όπλο» κατά την διάρκεια καβγά σε δρόμο του Τορόντο.

Πρόκειται για τον 45χρονο Laurenio Avila ο οποίος συνελήφθη στο σημείο και κατηγορήθηκε για επίθεση με όπλο και πρόκληση αχρείαστου πόνου και ταλαιπωρίας σε ένα ζώο.

Ο Laurenio χτύπησε τον άλλον άνδρα δυνατά με τι φίδι στον ώμο πολλές φορές ώσπου να εμφανιστεί η αστυνομία και να τους χωρίσει. 

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Μαΐου γύρω στις 24:00, όπως κατέγραψε η κάμερα του έκπληκτου θεατή και η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας απειλούσε ανθρώπους με ζωντανό φίδι.

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ένας άνδρας να κουνάει ένα φίδι και να χτυπά κάποιον πολλές φορές στη μέση του δρόμου.

Το θύμα παλεύει να σταθεί στα πόδια του καθώς προσπαθεί να αμυνθεί και ο άνδρας συνεχίζει να τον χτυπά με τον πύθωνα.

Μόλις όμως εμφανίζεται το περιπολικό, από το οποίο ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει: «Πατήστε στο έδαφος τώρα!». Τότε, ο άνδρας ρίχνει αμέσως το φίδι στο έδαφος και αυτό φαίνεται να γλιστράει μακριά.

Ο Laurenio έπειτα συνελήφθη για το περιστατικό με την αστυνομία να εκδίδει την εξής ανακοίνωση: «Υποτίθεται ότι ένας άνδρας περπατούσε στο δρόμο κρατώντας ένα ζωντανό φίδι πύθωνα. Ο άνδρας πλησίασε το θύμα με τον πύθωνα. Υπήρξε μια σωματική διαμάχη και ο άνδρας χρησιμοποίησε το φίδι για να επιτεθεί στο θύμα». 

Ο ίδιος κατηγορήθηκε επίσης για «επίθεση με όπλο» και εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Παλιού Δημαρχείου και προφυλακίστηκε. 

Οι αρχές, έως τώρα, δεν έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με το εάν το θύμα είχε τραυματιστεί ή εάν το φίδι τραυματίστηκε. Παρόλα αυτά, η σκληρότητα στα ζώα είναι ένα υβριδικό αδίκημα, σύμφωνα με τον καναδικό ποινικό κώδικα, και μπορεί να είναι μια συνοπτική καταδίκη ή ένα αδίκημα που μπορεί να κατηγορηθεί.

Πηγή: dailymail.co.uk