Οι τελευταίες σέλφι του Πριγκόζιν με θαυμαστές του στην Αφρική λίγα 24ωρα πριν το θάνατό του

Λίγες μέρες πριν το θάνατό του, με αέρα σταρ, ο Πριγκόζιν εμφανίζεται να ποζάρει για σέλφι με κατοίκους (πιθανότατα) του Μπανγκί, της πρωτεύουσας της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν στα social media οι τελευταίες, «λαϊφ σταϊλικές» φωτογραφίες του διαβόητου αρχηγού της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα αεροπορικό δυστύχημα κοντά στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα.

Λίγες μέρες πριν το θάνατό του, με αέρα σταρ, ο Πριγκόζιν εμφανίζεται να ποζάρει για σέλφι με κατοίκους (πιθανότατα) του Μπανγκί, της πρωτεύουσας της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας - μόνο ένα από τα πολλά αφρικανικά έθνη όπου ο Όμιλος Wagner «δραστηριοποιούνταν». Ο Ρώσος πολέμαρχος φαίνεται να απολαμβάνει τη δημοσιότητά του. 

Prigozhin


To αδίστακτο «αφεντικό» της Wagner, γνωστός για τη σκληρότητά του, έχει αφήσει στη ντουλάπα του τις πολεμικές εξαρτύσεις φοράει απλά πολιτικά ρούχα, και περικυκλώνεται από πανευτυχείς ντόπιους που δείχνουν ενθουσιασμένοι να συναντούν τον Ρώσο ολιγάρχη, να φωτογραφίζονται, να δίνουν τα χέρια και να αγκαλιάζουν τη διαβόητη φιγούρα. 

Λίγο μετά τη συνάντηση και τον χαιρετισμό με τους κατοίκους/ θαυμαστές του Μπανγκί, ο Πριγκόζιν πήγε στο Μάλι, όπου φόρεσε για άλλη μια φορά τα στρατιωτικά και πήρε το όπλο του μιλώντας σε επικό τόνο για τις προσπάθειες του ομίλου Wagner να «κάνει πιο ευτυχισμένη ολόκληρη την ήπειρο της Αφρικής». 

Prigozhin


«Δουλεύουμε... η θερμοκρασία είναι πάνω από 50 βαθμούς Κελσίου, όπως ακριβώς μας αρέσει... Η Wagner κάνει τη Ρωσία μεγαλύτερη σε όλες τις ηπείρους και την Αφρική πιο ελεύθερη», υποστήριξε. 

Μέρες αργότερα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, που όλοι θεωρούν ότι είναι τα αντίποινα του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Κρεμλίνου, αφού ο Πριγκόζιν και οι μισθοφόροι του οργάνωσαν το «πραξικόπημα της μιας μέρας» μια βραχύβια ανταρσία εναντίον του ρωσικού υπουργείου Άμυνας τον Ιούνιο. Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται αφότου οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν επίσημα το θάνατο του Πριγκόζιν το περασμένο Σάββατο. Tην Τρίτη, η Μόσχα γνωστοποίησε ότι ο Πούτιν δεν σκοπεύει να παραστεί στην κηδεία του επικεφαλής της Wagner.

Πηγή: dailymali.co.uk