ΚΑΙΡΟΣ

«Πώς διέφυγα από τη Χαμάς»: Η σοκαριστική μαρτυρία της κοπέλας που διακρίνεται να τρέχει για να ξεφύγει από το μακελειό – Βίντεο 

Η Βλάντα Πατάποφ, 25 ετών, εθεάθη σε βίντεο να τρέχει να διαφύγει από το φεστιβάλ Nova στις 7 Οκτωβρίου - Για πρώτη φορά, η μητέρα ενός παιδιού μίλησε για την σοκαριστική εμπειρία της στη Daily Mail 

Έγινε γνωστή ως η «κοπέλα με τα κόκκινα», και ήταν μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες από το μακελειό της 7ης Οκτωβρίου. Ο λόγος για την 25χρονη Βλάντα Πατάποφ η οποία εθεάθη σε βίντεο να τρέχει να διαφύγει από τη σφαγή στο φεστιβάλ Nova στις 7 Οκτωβρίου.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο φεστιβάλ τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 340 άνθρωποι και κρατήθηκαν όμηροι άλλοι 40.

Την τελευταία φορά που εθεάθη, φορούσε ένα κόκκινο σάλι στους ώμους της και περικυκλώθηκε από δεκάδες άλλους τρομαγμένους θαμώνες του φεστιβάλ που έτρεχαν αλλόφρονες σε μια έρημο για ασφάλεια, πριν σκαρφαλώσουν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Για εβδομάδες ο κόσμος αναρωτιόταν αν τα κατάφερε, αν ήταν ζωντανή ή νεκρή, αλλά η Ουκρανικής καταγωγής γυναίκα μίλησε στη Daily Mail για την τρομακτική της εμπειρία που θα σημάδεψε όλη τη ζωή της. Καθώς ξαναζούσε ό,τι πέρασε η 25χρονη αναλύθηκε σε δάκρυα. 

Πηγή: dailymali.co.uk