Φρίκη στην Πολωνία: Πατέρας και κόρη σκότωσαν τα παιδιά που έκαναν μαζί

Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα στην Πολωνία όταν πατέρας και κόρη συνελήφθησαν για τη δολοφονία τριών βρεφών που γεννήθηκαν από την αιμομικτική σχέση τους

Μία σοκαριστική υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα στην Πολωνία όταν πατέρας και κόρη συνελήφθησαν για τη δολοφονία τριων βρεφών που γεννήθηκαν από την αιμομικτική σχέση τους, όπως μεταδίδουν πολωνικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για έναν 54χρονο Πολωνό και την 20χρονη κόρη του. Ο πατέρας έχει επίσης κατηγορηθεί για τον βιασμό της δεύτερης κόρης του.

Τα δολοφονημένα μωρά

Οι σοροί των τριών νεογέννητων μωρών ανακαλύφθηκαν στην κοινότητα Τσερνίκι στο υπόγειο του σπιτιού τους και επρόκειτο να υποβληθούν σε νεκροψία-νεκροτομή.

Δύο από τις σορούς των μωρών είχαν ανακαλυφθεί λίγες μόλις ημέρες πριν από τη σύλληψη, στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ μία τρίτη σορός ανακαλύφθηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς που έκαναν έρευνα σε σπίτι στην κοινότητα.

Πολωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα από τα μωρά είχε γεννηθεί τρεις εβδομάδες πριν ενώ η 20χρονη κόρη φέρεται να είναι η μητέρα των δύο από τα τρία μωρά.

 Με απόφαση του εισαγγελέα απαγγέλθηκαν κατηγορίες και εναντίον της γυναίκας για φόνο και αιμομιξία. 

«Αστυνομικοί εργάζονται στον τόπο που ανακαλύφθηκαν οι σοροί των νεογνών, στο υπόγειο του σπιτιού των κατηγορούμενων»  δήλωσε η Kom. Karina Kamińska, γραμματέας Τύπου του διοικητή της επαρχιακής αστυνομίας στο Γκντανσκ. 


 

Πηγή: skai.gr