IDF: Πληροφορίες ότι βρίσκονται σε απόσταση 2 χλμ από το αρχηγείο τη Χαμάς

Σύμφωνα με τις IDF, το αρχηγείο της Χαμάς βρίσκεται στο υπόγειο του νοσοκομείου Αλ Σίφα, το οποίο δέχτηκε επίθεση το απόγευμα της Παρασκευής

Συνεχίζονται οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας. 

Όπως μετέδωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο ρεπόρτερ Σταύρος Ιωαννίδης, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις έχουν φτάσει σε απόσταση μολις 2 χλμ από το αρχηγείο της Χαμάς, που σύμφωνα με τις IDF βρίσκεται στο υπόγειο του νοσοκομείου Σίφα, του μεγαλύτερου νοσκομείου στην Γάζα, το οποίο έγινε στόχος των ισραηλινών δυνάμεων πριν από δύο ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι πρώτες ισραηλινές επιχειρήσεις για την προσέγγιση του συγκεκριμένου σημείου.

Την ίδια ώρα μαίνονται το πρωί της Κυριακής οι βομβαρδισμοί στα εδάφη της Γάζας κυρίως από το ισραηλινό πυροβολικό, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας σημειώνονταν αεροπορικοί βομβαρδσμοί καθώς οι IDF είχαν νέες πληροφορίες για στόχους.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των IDF στη διάρκεια της νύχτας «εξουδετερώθηκαν» 2.500 στόχοι της Χαμάς που περιλαμβάνουν τούνελ αποθήκες οπλισμού, κέντρα διοίκησης και ελέγχου, χώρους συγκέντρωσης των μελών της Χαμάς αλλά και μέλη της τα οποία εξουδετερώθηκαν.

Πηγή: skai.gr