ΚΑΙΡΟΣ

Ειρωνική απάντηση Μόσχας στον Τραμπ: Όχι, δεν κλέψαμε «σούπερ ντούπερ» πύραυλο από τις ΗΠΑ 

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι η Μόσχα φέρεται να είχε λάβει απόρρητες πληροφορίες σχετικά με αυτό που περιέγραψε ως τον «σούπερ ντούπερ» αμερικανικό πύραυλο

Η Ρωσία έχει τους δικούς της υπερηχητικούς πυραύλους, επομένως δεν έκλεψε κανένα μυστικά «super-duper» όπλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε την Τρίτη στα μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι η Μόσχα φέρεται να είχε λάβει απόρρητες πληροφορίες σχετικά με αυτό που περιέγραψε ως τον «σούπερ ντούπερ» αμερικανικό πύραυλο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τραμπ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ρωσία έκλεψε έναν πύραυλο σούπερ ντούπερ, πετούν εξαιρετικά γρήγορα».

«Το έκλεψαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα. Έκλεψαν τα απόρρητα σχέδια και τον κατασκεύασαν», ισχυρίστηκε ο Τραμπ.

«Έχουμε τον δικό μας πύραυλο, έναν εξαιρετικό», είπε ο Πεσκόφ. «Είναι δύσκολο για μένα να πω εάν ο πύραυλός μας ταιριάζει καλά με τον όρο "super-duper" του κ. Τραμπ, αλλά είναι ένας καλός πύραυλος που δεν έχει ανταγωνιστικούς στον κόσμο προς το παρόν. Και δεν υπάρχει μόνο ένας» δήλωσε δηκτικά ο Πεσκόφ .
 

Πηγή: skai.gr