Πελάτισσα κατήγγειλε διάσημο, πολυτελές ξενοδοχείο για αηδιαστική, σεξουαλική πράξη υπαλλήλου στο room service

Η γυναίκα παρήγγειλε ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι νερό αλλά όταν ήπιε διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε… αντρικό «γενετικό» υλικό  

Μία πολύ δυσάρεστη και αηδιαστική εμπειρία κατήγγειλε πελάτισσα πολυτελούς ξενοδοχείου διάσημης αλυσίδας, στα περίχωρα του Σαν Φρανσίκο, στο οποίο επέλεξε να μείνει με τον συζυγό της για 4 βράδια, με αφορμή τα γενέθλια της. 

Η Jane Doe έκλεισε δωμάτιο στο υπερπολυτελές θέρετρο για μία «χαλαρή, ρομαντική» διαμονή αλλά κατέληξε να κάνει μήνυση στο ξενοδοχείο για αηδιαστική, σεξουαλική πράξη υπαλλήλου στο room service. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την NYPost, ένα βράδυ η γυναίκα παρήγγειλε ένα μπουκάλι νερό με την επωνυμία του ξενοδοχείου, αλλά όταν ήπιε διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε… αντρικό «γενετικό» υλικό. 

Η Jane «συνειδητοποίησε ότι η γεύση και η υφή του νερού που είχε καταπιεί μπορεί να ήταν σπέρμα»,  σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Μάλιστα, το ξενοδοχείο έστειλε για ανάλυση το μπουκάλι με το νερό, η οποία επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της πελάτισσας. 

Τελικά η Jane κατέθεσε μήνυση για  «σεξουαλική επίθεση και εκμετάλλευση» 

«Η κυρία Doe ήταν θλιμμένη, τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και ταπεινωμένη, αλλά μοιράστηκε την υποψία της με τον σύζυγό της», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. 
Μάλιστα, υπέστη τέτοια ψυχική οδύνη που στη συνέχεια πήγε σε ψυχολόγο για «θεραπεία». 

Εν τω μεταξύ – σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα – η επιχείρηση πρόσφερε στη Doe και στον σύζυγό της «μερικούς άθλιους πόντους επιβράβευσης, οι οποίοι, φυσικά, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο για μια άλλη διαμονή που προκαλεί άγχος», ισχυρίζεται η αγωγή.

Η καταγγέλουσα ζητά αποζημίωση για σεξουαλική κακοποίηση και αμέλεια και θέλει να γίνει δίκη για να διευθετηθεί η υπόθεση.

Πηγή: skai.gr