Επικεφαλής των Ουκρανών πρακτόρων στο ABC: Σύντομα νεκρός ο Πούτιν, έχει καρκίνο

Αίσθηση προκαλεί ότι ο 37χρονος στρατηγός, επικεφαλής των Ουκρανών πρακτόρων, φέρεται να έχει πληροφοριοδότες που βρίσκονται κοντά στον ίδιο τον Πούτιν

Την πεποίθησή του ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο, και θα πεθάνει πολύ σύντομα, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο ABC o επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, στρατηγός Κίριλο Μπουντάνοφ, επικαλούμενος «πηγές κοντά στον πρόεδρο Πούτιν».

Oι πληροφορίες ότι ο πρόεδρος Πούτιν είναι σοβαρά άρρωστος έχουν πυκνώσει τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι ο 37χρονος στρατηγός, αρχηγός των Ουκρανών πρακτόρων, φέρεται να έχει πληροφοριοδότες που βρίσκονται κοντά στον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Ο Μπουντάνοφ προχώρησε και σε έμμεση παραδοχή ότι η χώρα του σχετίζεται με επιθέσεις σε ρωσικές βάσεις, σε ρωσικό έδαφος.

«Η Ουκρανία χτύπησε την αεροπορική βάση (στο Ντονέτσκ);» τον ρωτά η δημοσιογράφος του ABC Μπριτ Κλένετ. «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα σε αυτή σας την ερώτηση. Μόνο μετά το τέλος του πολέμου» σχολίασε ο επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. «Είμαι πολύ χαρούμενος να το βλέπω αυτό» απάντησε πάντως, ερωτηθείς για την επίθεση. «Θα δούμε περισσότερες;» ρωτά η δημοσιογράφος. «Νομίζω» απαντά ο Μπουντάνοφ. «Μέσα στη Ρωσία, βαθιά μέσα (στο έδαφός της);» ξαναρωτά η δημοσιογράφος. «Βαθύτερα και βαθύτερα» απαντά ο Ουκρανός στρατηγός, διαμηνύοντας ότι το Κίεβο δικαιούται να χρησιμοποιήσει κάθε του όπλο, και στην Κριμαία που είναι ουκρανική επικράτεια. 


 

Πηγή: skai.gr