Οικογένεια ισραηλινών περιγράφει τη φρίκη που έζησε: «Ακούγαμε πυροβολισμούς από παντού - Όλο το σπίτι γέμισε σφαίρες»

Το σπίτι της οικογένειας Σίντλερ στο κιμπούτς του Κερέμ Σαλόμ βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου οι μαχητές διέσχισαν με μπουλντόζες στα σύνορα της Γάζας και άρχισαν το αιματοκύλισμα κατά αμάχων

Τα μέλη μιας ισραηλινής οικογένειας που επέζησε από την επίθεση της Χαμάς στο σπίτι τους περιέγραψαν τον τρόμο που εξαπέλυσαν οι ισλαμιστές μαχητές κατά την άνευ προηγουμένου επίθεσή τους στο νότιο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο.

Το σπίτι της οικογένειας Σίντλερ στο κιμπούτς του Κερέμ Σαλόμ βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου οι μαχητές διέσχισαν με μπουλντόζες στα σύνορα της Γάζας και άρχισαν το αιματοκύλισμα κατά αμάχων καθώς εκατοντάδες νέοι ξεφάντωναν κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ. 

«Μας ξύπνησαν στις 6:30 με "κόκκινο συναγερμό"», είπε στο CNN η μητέρα έξι μικρών παιδιών, η Ρεβίταλ Σίντλερ. «Πήγαμε στο μπάνιο, αρχίσαμε να ακούμε πυροβολισμούς από παντού, και το σπίτι και το σαλόνι γέμισαν σφαίρες. Ο σύζυγός μου άκουσε θορύβους στα αραβικά μέσα στο σπίτι. Πήγε αμέσως στο χρηματοκιβώτιο και κράτησε το χερούλι της πόρτας για να μην μπει κανείς μέσα. Μας φώναξαν "είμαστε στρατιώτες του IDF, θέλουμε να μπούμε". Ακούσαμε ότι είχαν αραβική προφορά, είπαμε: «Δεν ανοίγουμε την πόρτα». 

Τότε οι μαχητές πέταξαν μια χειροβομβίδα στην πόρτα, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της, Αμιτσάι, να εκτοξευθεί. 

Ο 33χρονος Αμιτσάι Σίντλερ, επέζησε από την έκρηξη και αναρρώνει στο νοσοκομείο του Τελ Αβίβ μετά τον ακρωτηριασμό του ενός βραχίονα, είπε η σύζυγός του

Πηγή: skai.gr