Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν πλήξει 426 στόχους στη Γάζα - Πυροβολικό χτυπά και το Λίβανο

Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί στρατιώτες επιχειρούν στο έδαφος γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας - 

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη συνέχισαν να χτυπούν τη Γάζα το πρωί της Κυριακής, καθώς οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ζήτησαν από τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν την περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παράλληλα, το πυροβολικό χτυπά αυτή τη στιγμή και μια περιοχή στον Λίβανο ως απάντηση σε «πυροβολισμό» από τον Λίβανο προς το Ισραήλ, ανέφερε. Δεν είναι σαφές ωστόσο τι ακριβώς εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο. 

Οι ισραηλινές δυνάμεις έπληξαν 426 στόχους στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων 10 πύργων που χρησιμοποιούσε η Χαμάς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι σε ενημέρωση την Κυριακή.

Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί στρατιώτες επιχειρούν στο έδαφος γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας, πρόσθεσε ο Χαγκάρι.

Ένας δημοσιογράφος του CNN στη Γάζα είπε ότι χτυπήθηκαν το κτίριο Al Watan και το Al Aklouk στο κέντρο της πόλης της Γάζας.

Η σύνδεση στο Διαδίκτυο συνεχίζεται αλλά με διακοπές και το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής παραμένει χωρίς ηλεκτρικό από το Σάββατο.

Ο ήχος των πολεμικών αεροσκαφών και οι εκρήξεις συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και η μυρωδιά της πυρίτιδας γέμισε τον αέρα, είπε ο δημοσιογράφος του CNN στη Γάζα.

Πηγή: skai.gr