ΚΑΙΡΟΣ

Ο «Βασιλιάς του ήπατος»: 45χρονος «μποντιμπιλντεράς» τρώει ωμό συκώτι και ζει σαν άνθρωπος των σπηλαίων

Ο Brian Johnson τα τελευταία 10 χρόνια ζει σαν πρωτόγονος – πριν καν μάλιστα αυτοί ανακαλύψουν τη φωτιά - ενώ ενίοτε φοράει και προβιές, για τις ανάγκες της φωτογράφησης

Ο «Βασιλιάς του ήπατος» (Liver King) είναι ένας 45χρονος «μποντιμπιλντεράς» - influencer - youtuber, που «κηρύσσει»  στα social media τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και του φυσικού, έως πρωτόγονου τρόπου ζωής.

Σύμφωνα με τη nypost.com, ο Brian Johnson τα τελευταία 10 χρόνια ζει σαν άνθρωπος των σπηλαίων – πριν καν μάλιστα αυτοί ανακαλύψουν τη φωτιά - ενώ ενίοτε φοράει και προβιές, για τις ανάγκες της φωτογράφησης. 

Ο 45χρονος τρέφεται κυρίως με ωμό κρέας -  με προτίμηση στο συκώτι και το μυελό των οστών -  ενώ κάνει μπάνιο με πάγο χειμώνα καλοκαίρι. 

Φυσικά, ασχολείται εντατικά με την γυμναστική και την ενδυνάμωση – ψυχής και πνεύματος – και δημοσιεύει συνεχώς πόζες που αναδεικνύουν την μυϊκή υπεροχή του. 

Ενδεικτικά, στο Instagram, o Johnson έχει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους, στους οποίους δίνει μέχρι και συμβουλές πώς να τεμαχίζουν και να τρώνε ωμό συκώτι. 

Ο «γκουρού της γυμναστικής» έχει επίσης σύζυγο και δύο παιδιά ενώ δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ως έφηβος έπεφτε θύμα εκφοβισμού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liver King (@liverking)

Έτσι, ξεκίνησε την γυμναστική και τον «προγονικό» τρόπο ζωής και… «δείτε πως είμαι σήμερα, στα 45 μου» είπε ο Τζόνσον. 

Πηγή: skai.gr