Ο LNA του Χαφτάρ χαιρετίζει στα ελληνικά τη συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου

Την υπογραφή της συμφωνίας για οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας και Αιγύπτου χαιρετίζει με μήνυμα του, γραμμένο μάλιστα και στα Ελληνικά, στο twitter ο LNA του Χαλίφα Χαφτάρ.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, το επόμενο βήμα είναι η Ελλάδα να καθορίσει ΑΟΖ με το μόνο δημοκρατικά εκλεγμένο σώμα στην Λιβύη, ενώ συνεχίζει την ανάρτηση του, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στην Ελλάδα.

«Συγχαρητήρια στους Έλληνες αδελφούς μας, είμαστε χαρούμενοι για εσάς», γράφει συγκεκριμένα στα ελληνικά ο λογαριασμός που απηχεί τις θέσεις του LNA του στρατάρχη Χαφτάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ανάρτηση συνοδεύει μια φωτογραφία από την συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου της Λιβύης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επόμενο βήμα είναι η Ελλάδα να καθορίσει ΑΟΖ με το μόνο δημοκρατικά εκλεγμένο σώμα στην Λιβύη (το λιβυκό κοινοβούλιο) και να λήξει αυτό μια και καλή»

«συγχαρητήρια στους Έλληνες αδελφούς μας, είμαστε χαρούμενοι για εσάς», γράφει στα ελληνικά ο λογαριασμός που απηχεί τις θέσεις του LNA του στρατάρχη Χαφτάρ.

Πηγή: skai.gr