ΚΑΙΡΟΣ

Ο ισραηλινός στρατός διέσωσε ακόμη τέσσερις ομήρους - H συγκινητική στιγμή που η 25χρονη Νόα επανενώνεται με τον πατέρα της

Οι όμηροι είναι σε καλή κατάσταση και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις 

Στη διάρκεια επιχείρησης στην κεντρική Γάζα, ο ισραηλινός στρατός εντόπισε και διέσωσε τέσσερις ομήρους, σύμφωνα με ανακοίνωση των IDF.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σήμερα το πρωί, σε μια συντονισμένη επιχείρηση (IDF, ISA και αστυνομία του Ισραήλ) στην περιοχή Νουσεϊράτ διασώθηκαν τέσσερις Ισραηλινοί όμηροι. Πρόκειται για τους Noa Argamani (25), Almog Meir Jan (21), Andrey Kozlov (27) και Shlomi Ziv (40), οι οποίοι είχαν απαχθεί από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς από το μουσικό φεστιβάλ «Nova» στις 7 Οκτωβρίου.

Οι όμηροι διασώθηκαν από δύο ξεχωριστές τοποθεσίες στην καρδιά του Νουσεϊράτ. Η υγεία τους είναι σε καλή κατάσταση και έχουν μεταφερθεί στο Ιατρικό Κέντρο «Sheba» για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Οι δυνάμεις ασφαλείας θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν τους ομήρους στα σπίτια τους».

First images of Noa Argamani (25) meeting her father after being rescued from Gaza in a special operation.

This morning, in a joint operation held by the @IDF, ISA and the Israeli Police 4 Israeli hostages were rescued from Gaza:

Noa Argamani (25)
Almog Meir Jan (21)
Andrey… pic.twitter.com/1I5rShC7lz

Τη στιγμή επανένωσης της 25χρονης Noa Argamani με τον πατέρα της έπειτα από 8 μήνες ομηρείας, ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό στο «X», το ισραηλινό κράτος. 

Πηγή: skai.gr