Νεκρός βρέθηκε ο Τζοκ Ζονφρίλο, κριτής του MasterChef Australia

Ήταν μόλις 46 ετών και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Βικτώριας, ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος.

Νεκρός βρέθηκε νωρίς το πρωί σήμερα σε σπίτι στη Μελβούρνη ο βραβευμένος σεφ και παρουσιαστής του MasterChef Australia, Τζοκ Ζονφρίλο.

Ήταν μόλις 46 ετών και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Βικτώριας, ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος.

Ο Σκωτσέζος σεφ είχε συνεργαστεί με πολλούς παγκοσμίου φήμης σεφ σε διάσημα εστιατόρια πριν ανοίξει το δικό του στην Αυστραλία και ήταν ο ένας από τους τρεις κριτές στο MasterChef Australia από το 2019.

Η ανακοίνωση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από το Channel 10, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί η πρεμιέρα της σεζόν του 2023 του MasterChef.

Το κανάλι ανακοίνωσε ότι θα αναβληθεί η προβολή της νέας σεζόν, καθώς ο Τζοκ Ζονφρίλο ήταν ένας από τους κριτές της εκπομπής. Το Channel 10 απότισε φόρο τιμής στον σεφ, περιγράφοντας το χάρισμα, το πάθος και την ιδιόμορφη αίσθηση του χιούμορ του ως πηγή έμπνευσης για ένα ολόκληρο έθνος οικιακών μαγείρων.

Ο Ζονφρίλο ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά, τα οποία σε ανακοίνωση της οικογένειας ανέφεραν ότι οι καρδιές τους «έχουν κομματιαστεί» από τη θλίψη: «Τόσες πολλές λέξεις μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν... για όσους πέρασαν από το δρόμο του, έγιναν συνοδοιπόροι του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του, κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στις καρδιές σας όταν θα πίνετε το επόμενο ουίσκι σας».

Πηγή: skai.gr
TAGS: σεφ