ΚΑΙΡΟΣ

Η Μισέλ Ομπάμα είναι μια κανονική γυναίκα: «Για 10 χρόνια δεν άντεχα τον Μπαράκ»

Η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της τα πρώτα χρόνια - πριν ακόμα ο Ομπάμα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και ενώ τα παιδιά τους ήταν ακόμα μικρά

Μία πιο... προσωπική συνέντευξη - εξομολόγηση έδωσε πρόσφατα η Μισέλ Ομπάμα, με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Το φως μέσα μας». 

Μιλώντας στο  Revolt TV, καλεσμένη σε εκπομπή για τη δύναμη των γυανικών, η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα τα πρώτα χρόνια -  πριν ακόμα αυτός γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και ενώ τα παιδιά τους ήταν ακόμα μικρά. 

Σε κάποιο σημείο, η Μισέλ Ομπάμα έφτασε στο αδιέξοδο σημείο της σχέσης που αισθάνεσαι ότι απλά δεν αντέχεις τον άλλον. 

Όπως αποκάλυψε, «για 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον άντρα μου και ξέρετε πότε συνέβη; Όταν τα παιδιά ήταν μικρά και ενώ προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και να μοιράοσυμε τις δουλειές.

Ο γάμος δεν είναι 50/50, ποτέ. Είναι στιγμές που εγώ είμαι μέσα 70, αυτός 30. Υπάρχουν φορές που αυτός είναι 60% μέσα και εγώ 40%. Αλλά μαντέψτε: Δεν θα έβαζα 10 άσχημα χρόνια πάνω από 30 καλά… το θέμα είναι πως το βλέπει κανείς».

Η πρώην πρώτη Κυρία έδωσε μάλιστα συμβουλές για σχέσεις στις άλλες δύο ελεύθερες καλεσμένες της συνέντευξης. 

«Πρέπει να γνωρίσετε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να μάθετε με ποιον θέλετε να κάνετε σχέση. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι παντρεμένοι και θέλουν σύντροφο χωρίς να γνωρίζουν πρώτα τον εαυτό τους. Είστε έτοιμες για σύντροφο; Είστε έτοιμες για τον συμβιβασμό, τη θυσία και την πρόκληση του γάμου; Και αν είστε, τότε πρέπει να σκεφτείτε με ποιον θα θέλατε να είστε μαζί»
 

Πηγή: skai.gr