ΚΑΙΡΟΣ

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα οικογένειας λίγο πριν πεθάνουν σε κιμπούτς που εισέβαλε η Χαμάς - «Είναι εδω, μας καίνε...»

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ο 36χρονος Τζόνι Σίμαν Τοβ έστειλε μήνυμα στους συγγενείς του στην Αυστραλία λέγοντας αρχικά ότι ήταν όλοι ασφαλείς καθώς είχαν μπει σε καταφύγια, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η κατάσταση άλλαξε δραματικά

Τα τελευταία μηνύματα μιας ισραηλοαμερικανικής οικογένειας της οποίας το κιμπούτς δέχτηκε επίθεση από τη Χαμάς το Σάββατο αποκαλύπτει η Daily Mail.

Η οικογένεια έστειλε μήνυμα στους συγγενείς της στην Αυστραλία λέγοντας αρχικά ότι ήταν ασφαλείς καθώς είχαν μπει σε καταφύγια, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η κατάσταση άλλαξε δραματικά.

«Είναι εδω, μας καίνε, είναι αποπνικτικά», έγραψε στους συγγενείς του ο 36χρονος Τζόνι Σίμαν Τοβ.

Ο ίδιος και η 35χρονη σύζυγός του Ταμαρ Κεντέμ Σιμιαν Τοβ, τα τρία τους παιδιά ηλικίας από δύο έως πέντε ετών και η μητέρα του 36χρονου 70 ετών, σκοτώθηκαν το Σάββατο.

Η οικογένεια ζούσε στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μία κοινότητα 400 ατόμων, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όπου 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η 70χρονη Κάρολ

Η Κάρολ, μητέρα του 36χρονου, είχε καταφύγει στο σπίτι της με τον σκύλο της καθώς η Χαμάς προχωρούσε την επίθεση, ωστόσο οι ένοπλοι τη σκότωσαν στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα με τη daily mail, οι μόνοι που επέζησαν από την οικογένεια είναι οι δύο κόρες της Κάρολ, οι δύο γιοι της και ο σύζυγός της. Ένας από τους γιους, ο Σάχαρ Μπάτλερ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ασφάλειας για το κιμπούτς, πυροβολήθηκε αλλά αναρρώνει.

Πηγή: Daily Mail